Goodyear lancerer 4 nye landevejsdæk

Goodyear har netop lanceret en række nye landevejsdæk, faktisk hele 4 nye dæk, til alt fra super-motionisten til ham eller hende der “bare” ønsker et slidstærkt dæk der ruller godt.

Eagle F1 R

Super hurtigt dæk med lav vægt og lav rullemodstand, men stadig med en holdbarhed der gør at det kan bruges som et “all-round” dæk. Dækket fås i udgave til slange, eller tubeless. Derudover fås det med sorte eller lyse dæksider.

Eagle F1 Supersport R

Topdækket med super lav vægt og lav rullemodstand, lavet til race eller tidskørsel. Dækket fås i udgave til slange, eller tubeless. Derudover fås det med sorte eller lyse dæksider.

Eagle

Et mere prisvenligt dæk der stadig ruller godt, men har mere fokus på holdbarhed og punkteringsbeskyttelse. Dækket fås i udgave til slange, eller tubeless. Derudover fås det med sorte eller lyse dæksider.

Vector Sport

Det billigste dæk af nyhederne, men stadig med fornuftig vægt og rullemodstand. Lavet til dem der bare gerne vil cykel og ikke gider beskæftige sig med punkteringer eller slidte dæk – dette dæk er lavet til at holde, kilometer efter kilometer…. Dækket fås i udgave til slange, eller tubeless. Derudover fås det med sorte eller lyse dæksider.

Vi har været så heldige at modtage alle 4 sæt dæk til test, så vi vil naturligvis teste dem alle over de kommende måneder og løbende publicerer tests her på siden.

Læs mere omkring nyhederne på Goodyearbike.com

Tags fra indlægget
,
Mere fra Noel Juul Christensen
MTB i Harzen – det skal du have med
Harzen i Nordtyskland er på kort tid blevet et af de foretrukne ferieområder...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.