GoPro tilbehør fra tyske Rollei

Den tyske virksomhed Rollei har i en længere periode produceret actionkameraer og vi har også tidligere på Vores søstersite MyDigitalPhotos.dk anmeldt flere forskellige actionkameraer.

Rollei vil fortsat producerer actionkameraer, men som noget helt nyt har de netop præsenteret et komplet sortiment af mounts og tilbehør til bl.a. GoPro, samt Deres egne actionkameraer i 300, 400 og 500-serien.

Vi har haft mulighed for at se, røre og teste en række forskellige produkter og generelt er kvaliteten høj og meget tæt på den kvalitet man får ved at vælge GoPro’s egne mounts og tilbehørsprodukter, bare til nogle helt andre priser.

Sortimentet er ret bredt og dækker alt fra cykelholdere, gimbal-hoveder til svømme-greb og alt derimellem. Fælles for alle produkterne er en 5 års ombytningsservice der træder i kraft når man har købt 3 produkter i serien og registrerer disse. Skulle produktet så gå i stykker, uanset hvor man befinder sig i verdenen, får man ombyttet produktet indenfor 24 timer. Det bør sige noget om hvor meget Rollei selv tror på produkterne, for det er en ret unik service at tilbyde på produkter i dette prisleje.

Pris og tilgængelighed

Produkterne er så småt på vej i de danske butikker – indtil videre kan alle produkterne ses på Rollei.com

Tags fra indlægget
Mere fra Noel Juul Christensen
Test: Isadore Climber’s Bib Shorts
Slovakiske Isadore’s Climber’s serie er lavet til de varme dage med høj...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.