HideMyBell – den usynlige ringeklokke!

Ringeklokker anses af mange for ulirens og nogle mener ikke det hører hjemme på hverken racercykler eller mountainbikes, men derimod kun på hverdagscykler. Det er dog yderst praktisk at have en ringeklokke på cyklen, så kan kan give signal til alt fra hundeluftere til andre cyklister, når man kommer bagfra og gerne vil forbi dem. Det hollandske firma bag HideMyBell har forsøgt at løse dette problem ved at have en ringeklokke som er praktisk talt usynlig, da den er integreret i et out-front mount til cykelcomputeren – som de fleste af os alligevel har siddende foran på styret.

HideMyBell holderen

Holderen findes i to tre, en “regular”, en “fully integrated” og en mini udgave, mini udgaven kan bruges til de mindre cykelcomputere som er max 50 mm, så har man en enhed der er større end dette skal regular udgaven bruges. Holderen fås til alle gængse cykelcomputere fra bl.a. Garmin, Wahoo, Polar og Mio, smart!

Selve holderen er udført i plast og monteres nemt på styret som et hvilket som helst andet out-front mount, med én enkelt skrue – værktøjet er endda med i pakken. Under holderen til cykelcomputeren er ringeklokken placeret og den kan derfor nemt nås og betjenes med højre hånd under kørsel. Klokken har en god klang og lydstyrken på 85 dB er meget passende.

Tilbehør

Udover at fungere som out-front mount til cykelcomputer og ringeklokke, så fås der faktisk også et par tilbehørsprodukter som gør HideMyBell endnu smartere, der findes nemlig to små adaptere der kan monteres under bunden og som giver plads til montering af henholdsvis cykellygte og GoPro kamera. Førstnævnte understøtte de fleste cykler som man ellers ville have monteret på styret med en gummi o-ring og adapteren til GoPro kameraer understøtter alle actionkameraer der benytter dette mount.

HideMyBell løser et problem, på en ret elegant måde – mens de samtidig tilbyder ekstra funktionalitet i form af holder til GoPro eller lygte også. Sidstnævnte gør den til den ultimative vinter-trænings/pendlings gadget!

Pris og tilgængelighed

Vejledende pris: 320,- for Mini og Regular, 96,- for adapterne.

Noel er redaktør på CykelStart.dk og en ivrig motionist der kører både MTB, racer og cross - man må jo ikke gå ned på udstyr!

Vær den første til at kommenterer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.