LinusPro – Danske energiprodukter

LinusPro Nutrition, eller bare LinusPro, er, trods det meget internationalt klingende navn, et 100% danskejet firma der udvikler og producerer en lang række af kosttilskud og energiprodukter til sportsfolket.

Redaktøren har de seneste måneder testet og prøve-smagt en række af Deres produkter.

Sortimentet

LinusPro har et ganske bredt sortiment, som bl.a. sælges via direkte via LinusPro.dk samt forskellige forhandlere, bl..a. Apuls.dk. Her finder man alt fra det traditionelle protein, produkter til muskelopbygning, bars, superfood og energiprodukter. Til cykling er det naturligvis Deres bars og energiprodukter der er mest interessante.

Electro Tabs

Dette produkt kender de fleste cykelryttere, nemlig tabs fyldt med vitaminer og mineraler (elektrolytter ) som forhindre dehydrering og muskeltræthed – særlig vigtigt hvis man træner i varmt vejr.

Smid en brusetablet i drikkedunken hvor den nemt opløses og drik før, under og efter træning. De fås i 3 smagsvarianter og én af dem med koffein, mens de to andre er uden. Smagen er, efter min mening, ganske god, den er ret intensiv, men uden at blive for meget.

Bonus-info: De er også gode mod tømmermænd – opløs én tablet i et stort glas vand og drik det inden du går i seng, samme procedure når du står op! 

Energy Powder

Klassisk energipulver der indtages bedst før eller efter træning, for et “hurtigtvirkende” energitilskud, det optages hurtigt i kroppen og virker ikke dehydrerende, det kan også anvendes under træning – alt efter varighed og intensitet.

Energy Powder er lavet på 100% rent maltodextrin og er derfor også ret skånsomt for maven, hvilket bestemt ikke er uvæsentligt, der findes mange som ikke kan “tåle” udvalgte energiprodukter, da maven slår knuder – dette har jeg på intet tidspunkt oplevet med Energy Powder fra LinusPro.

Da det er et energiprodukter, kan man evt. drikke det før træning, eller man kan have én dunk med vand med på cyklen og én dunk med energi – så man løbende kan fylde depoterne op.

Energy Powder findes i to smagsvarianter, lemon og appelsin, begge med en ret kraftig smag ved normalt blandingsforhold .Min personlige favorit er helt afgjort lemon-udgaven, hvilket naturligvis hænger sammen med at jeg ikke er så begejstret for “orange” smag.

Energy Bars

Er man ude på en længere træningstur, hvad enten det er i skoven på MTB, eller på de smalle hjul på landevejen – så har man ofte brug for lidt energi undervejs og her er energibarer geniale for de er nemme at have med i rygsækken eller ryglommen. Udover at fylde energidepoterne op, som man kan gøre før, under eller efter træning, så fylder de også lidt i maven – hvis man af en eller anden årsag er kommet afsted lidt småsulten, en god kombination af hurtig og langsomtvirkende kulhydrater giver det nødvendige boost.

LinusPro Energy Bars er lavet af naturlige råvarer og fås i to smagsvarianter, med appelsin eller æble smag – begge med masser af havreflager og en lækker blød, men dog fast, konsistens. Jeg har oplevet en del andre energibarer som i frostvejr bliver stenhårde og praktisk talt umulige at spise, det sker ikke med disse fra LinusPro, til gengæld er de dog så bløde at de forholdsvis nemt bliver fladmaste i tasken eller ryglommen. Sidstnævnte har ingen praktisk betydning og jeg ser hellere at baren forbliver blødt og er knap så pæn når man pakker den op, end den bliver stenhård af lidt minusgrader, men til gengæld holder formen. Personligt synes jeg også smagen er glimrende, men igen kommer jeg en smule til kort i forhold til smagsvarianten med appelsin-smag, da orange/appelsin ikke er min favorit-smag, andre vil helt sikkert synes den er fremragende. Jeg er dog vild med den bløde konsistent der gør den nemt at spise i farten og det faktum at baren er forholdsvis stor (50 gram) hvilket gør at man i det fleste situationer kan nøjes med én enkelt bar istedet for at skulle have flere med.

Dommen…

LinusPro er produkter af høj kvalitet, udviklet i Danmark og de produkter undertegnede har haft lejlighed til at teste og smage er bestemt godkendte, de giver god energi og så smager de fremragende, samtidig er bl.a. deres energi powder ret mildt mod maven, så har man tidligere prøvet andet energipulver og efterfølgende haft problemer med maven, så prøv evt. LinusPro Energy Powder.

Tags fra indlægget
, , ,
Mere fra Noel Juul Christensen
Zwift: Tour of Watopia
Indendørs-sæsonen er ved at være ovre for mange og landevejen kalder, men...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.