PurePower Gels til sarte maver

Den danske energiproducent PurePower har i en rum tid tilbudt energy gel’s med bacillus coagulans, en probiotika der skal afhjælpe eller minimere risikoen for maveproblemer ifm. indtagelse af energy gels.

De fleste af os har nok kunne konstatere at gel’er kan give mavekneb, ondt i maven, luft i maven eller bare ubehag ved indtagelse og det kan der være flere årsager til. Den væsenligste årsag er nok at maven simpelthen ikke er vant til sukkerindtag i så høje koncentrationer – det kan heldigvis trænes og forbedres ved at man stille og roligt vænner maven til det. Derudover kan det hjælpe hvis man indtager væske sammen med gel’erne. Er man ikke vant til at indtage gel’s, så vil en klar anbefaling herfra være at man starter stille og roligt ud og finder ud af hvor meget maven kan tolererer, så man ikke på “race day” eller den helt lange tur efter med at kvitte pga. maveproblemer. De fleste bør kunne tåle ca. 1 gel i timen, og nogle måske 2 efter lidt tilvænning.

PurePower har en serie af gel’er med denne probiotika der skal afhjælpe disse problemer, og pt. er der 4 smagsvarianter: solbær, cola, te/citrus og den helt nye ananas. Jeg har haft lejlighed til at teste gel’erne den sidste tid og kan kun konkludere at de fungerer godt for mig, de giver mig den hurtige energi – men uden mavekneb og ubehag – og så smager de ganske glimrende, ikke af for meget og ikke af for lidt. Det skal retfærdigvis siges at mine mave ikke er uvant med gel’er, men jeg oplever alligevel at støde på gel’er der ikke fungerer for min mave – så dejligt at PurePower’s nye Energy Gel’s ikke hører til i denne kategori!

De indeholder alle 40 gram, kommer i deres smarte emballage hvor “toppen” hænger fast, så den ikke ender i naturen og har alle en let flydende form, så de er nemme at indtage uden væske.

Tags fra indlægget
, ,
Mere fra Noel Juul Christensen
Guide: Tilføj din egen opstartstekst til Garmin Edge
Med et par enkelte klik kan du ændre opstarts-teksten på din Garmin Edge cykel GPS,...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.