Skirejseudbyder udfordrer danske mountainbikere

Endeløse bakker omgivet af store skove udgør enhver mountainbike-entusiasts drøm. Og da nationens førende skirejseudbyder, Højmark Rejser, besluttede sig for at gå ind på sommer-markedet, var der heller ingen tvivl: Skiene skulle byttes ud med cykler – og det skulle hverken være for sjov eller ren forretning. De som kan, vil og tør blive udfordret, skal bestemt blive udfordret! Ambitionen er at løfte danskernes cykelfeber til nye højder – og dén ambition bliver mødt med begejstring.

Mountainbike Camp med Europas bedste

Der er plads til alle. Og alle vil – hvis de ønsker det – blive udfordret. ”Vi er stolte over at have lavet en aftale med danske Mads Weidemann, Europamester i Downhill Mountainbike. Hvis man kører mountainbike i Danmark, så er dét her en oplevelse for livet. I samarbejde med Mads tilbyder vi nemlig træningsferier og camps, hvor man kan udvikle sig som rytter og køre i områder, man normalt kun kan drømme om – og det gælder uanset hvilket niveau, man er på. Mads vil kunne udfordre alle og enhver”, siger Højmarks marketingansvarlige, Jesper Merrild, som selv bruger hvert et ledigt minut væk fra sne, ski og pister på hans store passion – Mountainbiking.

Første camp er allerede udsolgt

Snakken begyndte at køre hurtigt med det samme. I sær på sociale medier, hvor netværkene mellem cykelentusiaster er stærke og mange. Det er Højmarks første år i sommerbranchen, men de valgte alligevel at arrangere fire trænings-camps med danske professionelle som undervisere, herunder Mads Weidemann. Og efter kort tid kunne Højmark melde den første camp helt udsolgt. ”Det er oplagt for MTB klubber, venneflokken og alle, som vil blive meget bedre. Vores camps er så intense, at vi vover pelsen og siger, at folk kommer 100 % bedre hjem”, siger Jesper Merrild, som selv glæder sig til stroppetur med Mads Weidemann.

Sol, sommer og cykler

At forvandle skisportens første klasse, som danskere hvert år i tusindetal valfarter ned for at opleve, er en drøm, som endelig går i opfyldelse. Højmark Rejser ejer som det eneste rejsebureau herhjemme sine egne hoteller i områderne Wagrain og Schladming, og som noget helt nyt holder de nu åbent året rundt og tilbyder pisterne til de tohjulede ”uden for sæsonen”. ”Østrig overrasker alle, og vi er meget stolte over endelig at kunne formidle dét Østrig, som vi før i tiden bare havde for os selv uden for skisæsonerne. Vores nye aktive sommerrejser kan bruges til at hoppe i vandrestøvlerne og ikke mindst på cyklerne, som familie eller gruppe og få fede naturoplevelser sammen. Samtidigt kan det nemt kombineres med ren afslapning og solbadning ved de mere end 300 gletsjersøer i området”, siger Jesper Merrild

Damerne først!

Højmark Rejser havde i 2015 stor succes med det brugerdrevne- og –afprøvede ski-koncept, LadiesWeek, hvor pister og hoteller er forbeholdt aktive danske kvinder. Og konceptet fik så varm en modtagelse på både sociale medier og på bestillingssiden, at man naturligvis har valgt at reservere den allerførste MTB camp til det stærke køn alene. Camp for Kvinder. Turen foregår i maj, og det er første gang, et rejseselskab herhjemme har taget et lignende initiativ. ”De danske mountainbike-kvinder er rigtigt aktive, og de kører på et højt niveau, så vi glæder os rigtigt meget til at lade dem tage premiere-turene ned af løjperne og sætte standarden for vores nye MTB-camps”, slutter Jesper Merrild.

Højmarks aktive sommerrejser er åbne i perioden april til september, og de dedikerede MTB-camps finder sted i maj og juni.

Læs mere og bestil på Hoejmark.dk

Tags fra indlægget
,
Mere fra Noel Juul Christensen
Test: GripGrab RaceThermo
Vi har endnu engang fået fingrene i et produkt fra danske GripGrab,...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.