Test: GripGrab Freedom Halsedisse

Danske GripGrab har for nyligt lanceret en ny halsedisse i deres Freedom serie, det fulde navn er “Freedom Seamless Warp Knitted Neckwarmer”, for nemheds skyld kalder vi den for “Freedom Halsedisse” i denne anmeldelse.

Men hvor speciel kan en halsedisse lige være, tænker du måske – læs med og bliv klogere på denne nyhed!

Freedom-serien fra GripGrab er i “strik” og det gælder både halsedisser, handsker, huer og pandebånd. Halsedissen er tilgængelig i 4 farver, sort, grå, rød og navy.

Materialet er en kombination af kunstmaterialer som gør den slidstærk, strækbar og hurtigttørrende. Materialet er både blødt, lækkert og kan som som nævnt strækkes ganske meget, hvorfor det tilpasser sig brugeren, ydermere er der ingen generende syninger.

En halsedisse kan bruges på flere måder, mens det primære formål er at holde halsen varm og beskyttet mod vinden. Men den kan også trækkes op og bruges som (delvis) beskyttelse af ansigtet, ørerne og lign., der er et væld af muligheder med en halsedisse!

Mange halsedisser består blot af et tyndt stykke stof, men her er der tale om en halsedisse i rimelig kraftig kvalitet, som både beskytter og isolerer, samtidig med at materialet er åndbart. Det gør den velegnet til brug på de kølige dage hvor man har brug for lidt ekstra beskyttelse!

Bruger man halsedissen på de helt kolde dage, kan man glæde sig over at GripGrab har integreret et panel med ventilationshuller når man trækker den op over mund og næse, så undgår man nemlig at der dannes kondens på indersiden af halsedissen som på mange andre. Det lyder måske som en mindre ting, men i praksis virker det bare super godt og giver virkelig god mening. Det kræver jo så bare at man er OBS på at vende halsedissen korrekt når man tager den på hjemmefra…

Halsedissen er for mig et helt uundværligt stykke udstyr til cykelturen og jeg bruger dem hele året rundt, med undtagelse af sommerperiode da halsen er ret udsat for vind og vejr.

Konklusion

Freedom halsedissen fra GripGrab er klart mere lækker end de gængse halsedisser, og materialet af virkelig høj kvalitet. Det forventer man naturligvis også med et prisskilt på over 200,- men omvendt er der her tale om et virkelig lækkert og gennemført produkt som man vil have glæde af på alle ture i efteråret, vinteren og evt. tidlig forår – så hvorfor egentlig ikke spendere lidt ekstra?

Kører man kun et par enkelte ture over vinteren giver det måske ikke helt mening at investere i et produkt som dette, men kører man ofte og i al slags vejr vil man få stor glæde af Freedom halsedissen!

Pris og tilgængelighed

Funktionalitet 10
Komfort 10
Design 8
Pris 7
8.8
Tags fra indlægget
, ,
Mere fra Noel Juul Christensen
Løbsberetning: Highland Mountainbike Challenge 2018
Aarhus Motion kunne d. 20 maj 2018 invitere til den 4. udgave...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.