Test: Smurt Shoe Cleaner Kit

Som alt andet i cykelregi, så gælder det også for dine sko – de skal altså stå skarpt, for ligesom en ren cykel er en hurtig cykel, gælder det samme for dine sko! Er du en af de helt moderigtige med hvide sko, er det endnu vigtigere end hvis du er en af os der stadig trækker i de sorte cykelsko.

Vi har de sidste uger haft lejlighed til at teste Smurt’s Shoe Cleaner Kit, et komplet sæt til rengøring af cykelsko, men som naturligvis også kan bruges til almindelige sko, sneakers og lign.

Hvad er der i kassen?

I kassen får man:

  • Smurt Shoe Cleaner
  • Mikrofiberklud
  • Blød børste

Sådan bruger man Smurt Shoe Cleaner Kit

  • Start med at børste al løs snavs af skoene.
  • Påfør renseskummet til skoene, det kan påføres alle udvendige flader – altså også på sålen.
  • Fugt børsten i lidt vand og masser renseskummet ind i skoene, vær omhyggelig her – da det er afgørende for det færdige resultat. Skyl evt. børsten undervejs hvis den bliver meget beskidt.
  • Tør renseskummet af med mikrofiber kluden og lad dem lufttørre – nu burde de stå knivskarpt hvis du har gjort dig en smule umage.

Jeg har testet Smurt Shoe Cleaner Kit til både cykelsko der var let beskidte, meget beskidte og mudrede samt hverdagssko og sneakers og må blankt erkende jeg er meget imponeret over evnen til at rense i bund! Kombinationen af en effektiv renseskum og en børste med lange bløde hår, der skånsomt renser i dybden – tror jeg er nøglen til succes! Den bløde mikrofiber klud samler al restmaterialet op og sørger for du ikke får hevet snavset rundt på skoene igen.

Umiddelbart virker Shoe Cleaner Kit drøjt i brug – så et sæt indeholder rigeligt til mange par sko, mikrofiberkluden vasker man bare efter brug og børste skylles i rent vand, så er man klar til næste par beskidte sko!

Pris og tilgængelighed

Vejledende pris: 149,-

Effektivitet 10
Pris 8
9
Tags fra indlægget
, ,
Mere fra Noel Juul Christensen
Test: MIIEGO Boom Mini headset
Danske MIIEGO har et ret omfattende sortiment af headsets og hovedtelefoner til...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.