VELO – De danske verdenscyklister

De tre forfattere, Tore Grønne, Bjørn Harvig og Morten Kirchhoff er gået sammen omkring bogen Velo – De danske verdenscyklister. Bogen samler historier fra danske verdenscyklister og deres eventyr fra mere end 100 år. Det er historierne om hvordan det hele startede og op til idag hvor bikepacking er et relativt nyt fænomen, men noget som i virkeligheden har eksisteret ganske længe.

Bogen handler ikke om at cykle stærkt, men derimod om at formidle det budskab at hele verden er åben for os – også på 2 hjul. Derudover så kan man på cykel opleve og se verdenen på en helt anden måde end traditionelle ferieformer.

Forfatterne skriver selv omkring bogen:
Allerede i 1920’erne kridtede de første danske cyklister banen op, da de cyklede jorden rundt assisteret af deres soveposer og pistoler spændt på styret. Takket være disse pionerer sætter flere danskere end nogensinde før ud i verdenen og oplever magien ved en jordomrejse fra et cykelperspektiv. Bogen indeholder de vildeste og mest utrolige historier, om hvordan danskere gennem de sidste 100 år, er draget afsted på 2-hjulede eventyr. Vi følger vores modige cyklisters møde med fremmede venner i lande langt borte. Vi får lov at komme med, når de tegner deres egne streger på verdenskortet, mens hjulsporene har fortabt sig i horisonter bag dem.

Mangler du en gave til manden eller kvinden der interesserer sig på 2-hjul og oplevelser i al almindelighed – så må VELO være et rigtig godt bud!

Bogen er på hele 384 sider og koster 499,-

Tags fra indlægget
,
Mere fra Noel Juul Christensen
Test: GripGrab Ride handsker
GripGrab har til den sæson der netop går på hæld, sendt en...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.