Vind en weekend med den officielle Tour de France-følgebil

Har du nogensinde drømt om at ligge forrest i feltet eller lige bag den berømte, røde tour bil? Eller kender du én, der gør? Så kan den drøm nu blive til virkelighed. I kølvandet på den stigende Tour de France-feber vil løbssponsoren ŠKODA og dækproducenten Continental dele lidt tour-magi ud blandt de danske cykelentusiaster og udlodder en weekendtur for amatørcykelhold, der kan komme ud og trille med en vaskeægte følgebil – den selvsamme bil, der følger de professionelle ryttere gennem tourens 21 hårde etaper. 

Hvis du og dit cykelhold drømmer om at spurte bag en følgebil i årets tour, så er det nu du skal spidse blyanten og fortælle, hvorfor netop dit hold skal vinde. Der vil også være et ekstra heldigt hold, der får selskab på turen, når en tidligere anerkendt Tour de France-rytter besøger vinderne og kommer med gode råd fra følgebilen. 

”Det er et stort år for os og et enestående øjeblik i dansk cykelhistorie. Det bliver en folkefest og den fest, vil vi gerne bidrage lidt til. Cykelsporten i Danmark afhænger af det dedikerede amatørlag, og derfor skal alle cykelteams rundt i landet selvfølgelig have chancen for at opleve ægte tour-magi. Det var en succes sidste år, og derfor er vi glade for at kunne trække endnu flere vindere op af hatten i år,” siger Thomas Bruun, der er direktør for ŠKODA i Danmark.

Konkurrencen løber fra den 25. april – 13. maj 2022, og alle cykelhold uanset niveau, antal og forudsætninger kan deltage i konkurrencen. 

Skal dig og dit hold ud ”at brænde tændstikker” bag en rigtig følgebil? Så tilmeld dit hold her.

Tags fra indlægget
,
Mere fra Noel Juul Christensen
Test: Evolva X2 1800 lumen LED forlygte
Mange af de kraftige LED forlygter der sælges ligner hinanden, Evolva X2...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.