AGU lancerer forår/sommerkollektion baseret på tøj til Team Jumbo-Visma 

Nu er foråret for alvor på vej og med det en utvivlsom trang til at komme tilbage i sadlen og så småt bevæge sig ud på landevejene igen. Med innovative opgraderinger sørger AGUs nye forår/sommerkollektion for at afkøle og holde komforten til en god cykelsæson. Således er en stor del af kollektionen med tøj, udstyr og tilbehør baseret på Team Jumbo-Vismas professionelle tøj, som passer til alle vejrforhold på det højest tænkelige cykelniveau. 

High summer trøje og bibs – til de varmes dage 

Trendkollektionen udvides nu med High Summer-elementer til de varmeste dage. I samarbejde med Team Jumbo-Visma introduceres body mapping, hvor forskellige materialer anvendes forskellige steder på kroppen for optimal komfort. 

Aero Jersey – kun til de hurtigste 

Trøjen er særligt udviklet til at hjælpe Team Jumbo-Vismas profesionelle ryttere først over målstregen som de allerhurtigste, men holdets berømte Aero-trøjer findes nu også til cyklister på alle niveauer. Trøjen er testet i vindtunnel som den hurtigste af alle AGU-cykeltrøjer og den fås i mørkegrå og blå. Takket være materialets innovative temperaturregulerende egenskaber holder trøjen kroppen kold på de varme forårs- og sommerdage. 

Merino trøjer SIX6 & Trend – ser godt ud under alle forhold 

Ikke alene er Merino Uni Jersey (trend) og Merino Jersey (SIX6) inspireret af naturens jordfarver som mosgrøn, taupe og beige, begge er de desuden designet til alle vejrforhold. De er skabt i merinould, som udover at være åndbart materiale, køler kroppen på varme dage og holder den varm på de kølige morgenture. Ydermere tørrer materialet hurtigt i tilfældet af regn – endnu en fantastisk egenskab ved merinould. 

Rain Jersey & Rain Bibshorts – den optimale beskyttelse i regn og morgentåge 

Takket være den erfaring og viden samarbejdet med Team Jumbo-Visma har givet, garanterer dette regnsæt at holde kroppen tør på en køretur. Den ekstremt åndbare regntrøje er fremstillet af eVent DVstrech i vind- og vandfast materiale med tilhørende regn-bibshorts, som er ideelle til alle vejrforhold. De er belagt med DWR og lader derfor regndråber prelle af og derudover er der refleksprint på siden, så man nemt kan ses i trafikken. 

Tøj og tilbehør fra kollektionen er tilgængelig d. 27. marts på AGU’s webshop og via udvalgte forhandlere. 

Tags fra indlægget
Mere fra Noel Juul Christensen
Test: Specialized Flux 1200 forlygte
Specialized er nok bedst kendt for deres cykler og sko, men har...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.