Bkool’s første direct drive hometrainer, Smart AIR

Spanske Bkool står bag et par yderst populære hometrainere, men er måske i virkeligheden bedre kendt for deres software, Bkool Indoor Trainer, der gør det muligt at kører video eller 3D ruter via en tablet, PC eller lign. for en meget realistisk og interaktiv oplevelse.

Det er kun et par dage siden de lancerede en ny version af Deres Smart Pro hometrainer, en version 2, og nu er de klar med en ny og ret revolutionerende nyhed, nemlig Smart AIR.

Bkool Smart AIR er, som deres tidligere modeller, en såkaldt Smart hometrainer, hvilket betyder den kan bruges sammen med kompatible apps og software, i dette tilfælde vil Bkool’s egen Indoor Trainer være oplagt, men mon ikke der også kommer understøttelse af Zwift?

Smart AIR er den første hometrainer fra Bkool som er baseret på direct drive teknologi, i praksis betyder det at hometraineren er udstyret med en kassette – den er fra start kompatibel med Shimano/SRAM 9, 10 og 11-speed og der kommer mulighed for tilkøb så den også kan bruges med Campagnolo. Denne løsning giver en oplevelse der er endnu mere realistisk, man undgår slid på hjul og dæk og så er løsningen også mere støjsvag end en løsning hvor dækket kører på en rulle som ved Smart Pro hometraineren.

Udover Direct Drive, så er Smart AIR også blevet opgraderet ift. tidligere modeller så den nu kan yde op til 2000W modstand og op til 20% stigninger og så er den blevet udstyret med power meter. Slutteligt har Bkool i Smart AIR introduceret et “rocking system” der gør at cyklen kan bevæge sig en smule fra side til side når man træder i pedalerne, hvilket er med til at give en oplevelse der er meget tæt på virkeligheden.

Støjniveuaet er i Smart AIR nede på 41 dB ved 35 km/t og 51 dB ved 50 km/t hvilket gør den meget lydsvag, noget som både kommer den øvrige familie, naboer og en selv til gode.

Pris og tilgængelighed

Vejl. pris er opgivet til 7999,- hvilket placerer den sammen med bl.a. Tacx Neo Smart og Wahoo Kickr.

Levering starter d. 20/10.

Tags fra indlægget
, ,
Mere fra Noel Juul Christensen
Vind en weekend med den officielle Tour de France-følgebil
Har du nogensinde drømt om at ligge forrest i feltet eller lige...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.