Canyon lancerer ny Aeroad

Canyon’s Aeroad-serie er netop blevet opdateret med helt nye modeller, med endnu mere fokus på aerodynamik og fart!

Canyon siger selv at det har taget 4 år, 22 testrunder og 4 måneders simulation af supercomputer at udvikle den helt nye Aeroad som er hurtigere, lettere og stivere end tidligere modeller.

Aeroad har bl.a et integreret cockpit for at optimere vindmodstanden, men der er faktisk mulighed for at ændre bredden på styret op til 40 mm, derudover er der naturligvis intern kabelføring, for et clean look, og mindst mulig vindmodstand.

Vil man have det bedste af det bedste, så er det Aeroad CFR udgaven man skal kigge efter, det er den letteste og stiveste ramme, mens Aaroad CF SL/SLX er serien for “alle os andre” som godt kan nøjes med det næstbedste.

Med priser fra 21299,- for billigste model til 70999,- bør der være en udgave der passer til de fleste og umiddelbart får man, som man plejer hos Canyon, enormt meget værdi for pengene – hvor får man ellers en super aerocykel med 12-speed SRAM Force elektronisk geargruppe, lækre DT Swiss carbonhjul og et design der slår de fleste af pinden for “kun” 41799,-?

Læs mere omkring Canyon Aeroad

Tags fra indlægget
,
Mere fra Noel Juul Christensen
Test: Denver ACT-8030W
Vi har netop været igennem hele GoPro’s aktuelle sortiment af actionkamera og det var...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.