Chimpanzee – naturlige energiprodukter

Chimpanzee er en tjekkisk producent af ernæringsprodukter med fokus på naturlige ingredienser og så er alle deres produkter både økologiske, veganske og glutenfri.

Chimpanzee ønsker kun at bruge naturlige ingredienser og det betyder også at man hverken finder kunstige farvestoffer, kunstige sødestoffer eller konserveringsmidler i deres produkter.

Sortimentet består af både energidrik der indtages før træning, recoverydrik til efter træning og barer i massevis som kan indtages under træning – vi har testet produkterne de sidste måneder.

Chimpanzee Energy Mix Drik

Energipulver der blandes op med vand eller mælk i en shake og drikkes før træning. Drikken indeholder en masse go’e sager som giver energi og smager af kakao. Den indeholder majs, rug og byg og det kan man godt smage, men kakaoen er med til at gøre smagen lidt mere sød. Jeg må blankt erkende at smagen ikke lige er mig, men når man læser ingredienslisten igennem, så indeholde drikken så mange gavnlige ingredienser og vitaminer at jeg sagtens kan leve med smagen.

Chimpanzee Energy Gel

Gel’s er oplagte at have med på cykelturen og giver mulighed for et hurtigt skud energi undervejs. Chimpanzee har baseret deres gel’s på ren frugtkoncentrat, uden tilsat sukker. De fås i forskellige smagsvarianter, eksempelvis “Pina Colada” hvis man savner nattelivet, men også i mere almindelige udgaver såsom “Forest Fruit” og “Lemon”

Chimpanzee Energy Bar

Energibarre er velegnet til brug både før og under træning, de giver et “kick” og lader dig præstere bedst muligt. Chimpanzee’s energybars er næsten alle lavet på soja og gryn. Det gør dem ret nemme at håndtere, tygge/spise under aktivitet og så er det en ganske behagelige konsistens at have med at gøre, selvom pulsen er høj. En del energibare er enormt “tørre” og kan derfor være lidt svære at klemme ned når man er presset i forvejen – det er intet problem her!

Lige pt. er der ca 10 forskellige smagsvarianter, alt fra banan og chokolade til espresso – der er lidt til enhver smag.

Chimpanzee Protein Bar

Disse barer kan bruges både som snack og efter træning. De er lidt mindre end Energy Bars og derfor nemme at klemme ned. Grundingrediensen er dadler og risprotein – hvilket giver en konsistens der minder om en figenstang eller figenpålæg og så fås de naturligvis også i forskellige smagsvarianter, fra Spicy Chocolate til Banana.

Chimpanzee Recovery Mix

Denne “shake” er primært lavet til indtagelse efter træning, den giver de nødvendige vitaminer og proteiner som hjælper dig med at restituere bedst muligt. Den kan indtages både varm og kold, med enten mælk eller vand. Som Energy Mix, så smager den en del af “korn” med en eftersmag af kakao. Denne smagssammensætning er nok heller ikke lige min personlige favorit, men blandes den op med mælk i stedet for vand, så ryger det noget nemmere ned.

Tags fra indlægget
,
Mere fra Noel Juul Christensen
Tubeless, den bedste og billigste opgradering til MTB?
For ca. 3 måneder siden konverterede Jeg min primære MTB til et tubeless setup og...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.