Lav dit eget Strava årskrus – til blær eller motivation!

Det danske start-up Heartbeat Prints sælger krus som man personaliserer med din personlige data fra træningsplatformen Strava – og det gælder uanset om du løber eller cykler!

Heartbeat Prints er en lille start-up virksomhed der holder til i Horsens. Med disse Strava årskrus ønsker de at gøre det muligt for alle os motionister at fejre vores sejre og de mange timer vi har lagt i træningen det forgangne år. Lige netop mens vi sidder på kontoret med kaffen i koppen og drømmer os væk fra skærmen og ud på landevejen, eller skovstien…

Heatbeat Prints har pt. kun dette éne produkt i sortimentet, men mon ikke sortimentet over tid udvides med andre lignende produkter?

Alle produkterne produceres så tæt på modtageren som muligt og sendes direkte fra producenten – således udgår man unødvendig belastning af miljøet ved at transportere det mere end højst nødvendigt!

Sådan fungerer det

Det er ret nemt at foretage en bestilling via Heatbeat Print’s webshop:

  • Put varen i kurven
  • Connect med din Strava konto og hent data
  • Vælg hvilket år du ønsker data fra
  • Du har mulighed for at vælge om der ex. skal være data fra løb i én side og fra cykling i den anden
  • Derudover kan man også tilpasse hvor årstallet skal stå, farve på skrift og hvorvidt man ønsker Strava navn samt billede på kruset.

Når det hele er designet som man ønsker det, går man til betaling, indtaster kortoplysninger og venter! I mit tilfælde blev bestillingen foretaget mandag aften og kruset ankom med GLS til pakkeshoppen torsdag, det synes jeg faktisk er mere end godkendt for et “custom” produkt! Kruset kom i en special-emballage lavet til netop krus, så man skal være mere end almindelig uheldigvis hvis det skulle tage skade under transport.

Kruset tåler både opvaskemaskine og mikrobølgeovn – og kan naturligvis også bruges til the eller kakao, hvis man er til den slags! Jeg har brugt det i nogle uger nu og kruset bærer ikke præg af de daglige ture i opvaskeren.

På kruset er det vigtigste data fra året der er gået, hvor mange km. er det blevet til, hvor mange højdemeter, hvor lang var den længste tur osv., alt sammen “blær” men som også kan være en kæmpe motivator for nogle til at fortsætte træningen og slå sidste års statistik, eller bare komme afsted ud på rammen.

Vil man gerne glæde en anden med et Strava årskrus, så kan man faktisk købe gavekort på deres webshop også, så modtageren selv logger ind og designer sit eget krus – en rigtig god gaveidé til manden eller kvinden der tror de har alt!

Pris og tilgængelighed

Vejledende pris: 299,- inkl. fragt

Tags fra indlægget
, ,
Mere fra Noel Juul Christensen
Test: BikeBrother Team One Bibshorts
Danske BikeBrother, der er Cykelgear.dk’s eget brand, lancerede for en rum tid...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.