Lelumia – kvalitet til lavpris!

Lelumia er en ny spiller på det nordiske marked, som pt. sælger deres produkter via Cykelgear.dk.

Vi har haft lejlighed til at se nærmere på en række af deres cykellygter!

Hvem er Lelumia?

Lelumia er en kinesisk producent, men hverken produkter, emballage eller deres website virker ret “kinesisk”, alt virker meget gennemført og af høj kvalitet.

Lelumia beskæftiger sig kun med cykellygter og sortimentet er primært orienteret omkring “commuting”, selvom de også har et par enkelte kraftige modeller som fint kan bruges til gravel og måske som sekundær lygte på mountainbiken.

Lelumia Luna

Luna er en ret kraftig LED forlygte på 400 lumen, dog uden den vejer eller fylder noget særligt. Den er udført i aluminium, har digital display der viser resterende % tilbage på batteriet og skift mellem de 5 tilstande sker nemt via den ene trykknap.

Lygten er naturligvis IPX6 certificeret så den kan bruges i al slags vejr og så kommer den med en holder der monteres uden brug af værktøj.

Battertiden svinger fra 2-8 timer, alt efter tilstand og opladning sker via USB-C som de fleste nye smartphones også benytter.

Luna er en lygte der er velegnet til pendleren der både vil ses, men også kunne se, når man kører på mørke veje eller cykelstier. 400 lumen giver en del lys, så i mange tilfælde vil man slet ikke benytte maksimal lysstyrke og dermed får man længere batteritid.

Vejledende pris: 299,-
Køb Lelumia Luna

Lelumia Circuit Taillight

Circuit er en kompakt LED baglygte der gør sig bedst på saddelpinden hvor den monteres med en gummi-strop, ellers kan den også sættes på en taske eller lign. via den integrerede klips. Lygten har 6 forskellige tilstande og kan både blinke og lyse fast med de i alt 45 dioder der er rundt i ringen. Derudover er den naturligvis IPX6 certificeret så den tåler vand.

Lygten er på 50 lumen, hvilket er ret meget for en baglygte og det betyder også at batteritiden på maksimal lysstyrke er 2,5 timer, kan man nøjes med den mest økonomiske blinke-funktion, kommer man helt op på 18 timer. Opladning er via “gammeldags” microUSB.

Betjeningen er super nem, der er én knap og det er både her man tænder/slukker for lygten og skifter mellem de 6 tilstande.

Vejledende pris: 119,-
Køb Lelumia Circuit Taillight

Lelumia Nano Pack

Denne sampak består af Nano forlygten samt Split baglygten, en god løsning til børnenes cykler eller pendling hvor man ikke har brug for enormt meget lys – men hvor man primært bare skal sikrer sig at man bliver set i trafikken.

Forlygten monteres nemt uden værktøj med en gummi-strop og det samme med baglygten – sidstnævnte har dog også en lille clips så den kan sidde på en taske eller lign., det er meget smart!

Forlygten har 3 tilstande, high, medium og blik med op til 4,5 timers batteritid. Skifte sker via knappen på toppen og den er naturligvis IPX certificeret så den kan bruges i al slags vejr. Den yder 150 lumen, hvilket er ret fornuftigt for en lille forlygte!

Baglygten er på 50 lumen og den har hele 6 forskellige tilstande, både fast og blink, med op til 18 timers batteritid. Den oplades derefter nemt via USB og er naturligvis også IPX certificeret for brug i al slags vejr.

Clips gør det muligt at montere lygten på en taske eller lign.

Vejledende pris: 289,-
Køb Lelumia Nano Pack

Tags fra indlægget
,
Mere fra Noel Juul Christensen
Test: Tacx Flux 2 hometrainer
Tacx, der nu er et brand under Garmin’s vinger, lancerede i efteråret...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.