Nyhed: CoverMyBack2+

CloseTheGap har lanceret en ny udgave af CoverMyBack bagskærmen, denne gang i samarbejde med Spanninga der er kendt for deres cykellygter.

Bagskærmen er universal og monteres med et beslag der sidder under sadlen, den passer dermed på næsten alle cykler og kan bruges til både racercykler, mountainbikes, børnecykler og alt derimellem.

Beslag monteres under sadlen.

Bagskærmen sidder på et beslag så den nemt kan fjernes, hvis man vil køre uden bagskærmen i skoven og til hverdag foretrækker skærmen så man undgår mudder op og ned af ryggen.

Bagskærmen kan klikkes af/på.

Det nye er at der nu er integreret et beslag til en baglygte og det er smart af flere årsager. Når man vælger en universal bagskærmen, så sidder den ofte fast på saddelpind eller på sadlen og det betyder at en evt. baglygte ofte er dækket af bagskærmen. Det slipper man for her, da lygten monteres umiddelbart under bagskærmen. Lygten monteres med en gummi-strop, så den er også nem at fjerne efter behov, eksempelvis når det indbyggede batteri skal oplades.

Baglygten kan nemt ses med skærm monteret.

Baglygten er en kraftig sag på 30 lumen som nok skal sørge for at man bliver set i trafikken. Den har 3 tilstande, power, eco og flash der giver 5, 8 og 10 timers batteritid inden man skal omkring en oplader – batteriet oplades via USB.

Beslaget kan også benyttes til lygten alene, uden skærmen.

Min søn på 9 har været testperson og har benyttet bagskærm samt lygte de sidste uger på hans hverdagscykel (MTB) og konklusionen er at skærmen er nem at montere, ikke så nem at “sparke af”, den beskytter fint mod sprøjt op og ned af ryggen. Lygten er til gengæld lidt bøvlet at montere og da den kun sidder fast med en gummistrop skal man nok holde sig til rimelig jævnt underlag – ellers er jeg bange for den forsvinder i skovbunden. Så til hverdagsbrug til og fra arbejde, eller skole, er løsningen helt fin – men til brug i skoven dur løsningen med baglygten altså ikke.

Pris og tilgængelighed

Vejledende pris: 300,-

Dette indlæg er tagget med
, , ,
Mere af Noel Juul Christensen

Test: Force X72 Fluo vinterhandsker

Vinteren er officielt ovre, så denne test kommer i sidste øjeblik –...
Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.