Løbeudstyr kan også bruges til cykling

Selvom løb og cykling unægtelig er to forskellige sportsgrene, kan løbeudstyr nemt have en god funktion i cykeltræningen.

Løbeudstyr til iPhones, sportsheadsets og løbe-ure. Nok hedder alle disse træningsredskaber noget med løb, men man kan nemt få det konverteret, og brugt aktivt i sin cykeltræning. Særligt hvis man synes, at træningen er hård og træls, kan en lille opgradering af ens gadgets være et værdsat los i bagdelen.

De fleste ejer en cykel, som de også bruger i højere eller mindre grad. Cykelsport, og cykling som motion, er heldigvis allemandseje, for det kræver ikke mere end blot en tohjulet jernhest og en rute, og så er dagens motion sikret. Er man ikke så dedikeret, at man har brugt flere tusinde kroner på en cykel, der er pakket med udstyr, eller giver gode forudsætninger for at bruge det, så er der mange løsninger, der kan fungere rigtig fint.

Løbeudstyr til for eksempel iPhones, kan snildt bruges i jagten på en bedre kondition, også selvom man foretrækker cykling frem for løb. De smarte løbearmbånd, hvor man kan placere sin iPhone i, så man kan høre musik eller radio, sidder perfekt på armen til cykelturen, og så kan de gode toner måske tage lidt af presset.

Det kan også være turen til arbejdet, der kan blive lidt nemmere ved at anskaffe sig løbeudstyr, eller et sports headset der sidder perfekt, og ikke generer på cykelturen.

Vi elsker at cykle i Danmark, både med og uden udstyr, og tilbage i 2015 var vi det næststørste cykelland i verden. Særligt Danmarks gode cykelinfrastruktur hjælper den udvikling, og København er blevet kendt verden over, som cyklernes hovedstad. Det får dem dog ikke til at hvile på laurbærrene, for den danske hovedstad udvikler fortsat nye cykelstier og cykelløsninger som implementeres løbende.

Nogen der helt sikkert også har styr på deres udstyr er rytterne i Tour de France. Selvom deres cykler måske ikke ligefrem er udstyret med løbeudstyr til iPhones, eller et smart løbearmbånd, så bruger de sports headsets til at kommunikere med hinanden, og få vigtige informationer på vejs. Tour de France starter den 1/7 og kan følges i TV hele vejen fra Düsseldorf til Paris. Måske er der langt fra den lokale hovedvej og til Paris, men udstyrsmæssigt kan man selv komme efter det, det er bare at skaffe sig det løbeudstyr, man selv mener kan være med til at øge motivationen, og gøre cykelturen lidt lettere.

Noel er redaktør på CykelStart.dk og en ivrig motionist der kører både MTB, racer og cross - man må jo ikke gå ned på udstyr!

Vær den første til at kommenterer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.