Shimano introducerer SLX og XT i 12-speed

Shimano har, som ventet, netop løftet sløret for seneste generation af de populære geargrupper XT og SLX til mountainbikes. Den største nyhed her, er at Shimano nu endelig introducerer 12-speed i de mere budgetvenlige prisklasser, et sted hvor SRAM den seneste tid har vundet stort med deres NX og GX-serie.

Både den nye SLX og XT-serie har Shimano’s nye HyperGlide+ teknologi indbygget i bagskifteren, en teknologi der skulle give et endnu bedre og mere præcist gearskifte.

Shimano SLX

Den nye budget-venlige serie består af alt fra kranksæt til skiftere, bremser og nav. Største nyhed er, som tidligere nævnt, at serien nu fås i 12-speed, både 1×12 og 2×12. Der er ligeledes nye bremser med enten 2 eller 4 stempler og kasetterne fås op til 10-51T.

Shimano XT

XT-serien har gennem tiden været den seriøse motionists foretrukne valg, da man her får ny teknologi, lav vægt og fede features, uden at skulle betale overpris for det. Serien er nu også lanceret i 12-speed, både 1x 12 og 2×12. Hele serien er opdateret, fra kranksæt, til bremser og hjulsæt. Bremserne er, som SLX’erne, opdateret og fås nu også med 2 og 4 stempler og kassetterne fås op til 10-51T. I serien er også nye pedaler, både SPD og Flats!

Noel er redaktør på CykelStart.dk og en ivrig motionist der kører både MTB, racer og cross - man må jo ikke gå ned på udstyr!

Vær den første til at kommenterer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.