Mini-test: N8tive MTB-cockpit

I den seneste tid har vi testet MTB-cockpit inklusiv styr, frempind og grips fra den unge tyske producent N8tive.

N8tive MTB-styr

N8tive laver styr i flere forskellige størrelser og farver. Vi har testet et sort aluminiumsstyr i størrelsen 740 mm x 31,8 mm og med 10 mm stigning og 7 graders backsweep. Derudover vejer det 310 gram.

Farvetemaet er meget neutralt med den sorte farve, der brydes af det hvide N8tive logo på venstre side og markeringer på højre. Ifølge producenten kan styret bruges både til downhill, freeride, enduro, trail, all mountain og XC.
Styret er udført i god kvalitet og giver god kontrol over cyklen på stierne. Prisen er relativ lav for den kvalitet, man får. Det er set til 399.95 kr hos Speedline.dk

N8tive Enduro frempind

N8tive Enduro frempinden er 50 mm lang og har en vinkel på 0 grader. Den er lavet af aluminium, og farvetemaet er, ligesom styret, sort med hvide logoer.

Det er en rigtig flot frempind fra alle vinkler og er et godt bud, hvis man er ude efter en kortere frempind.
Frempinden er set til 549,95 kr hos Speedline.dk

N8tive GEO grips

N8tive Geo gummi-grips er et sæt sorte grips med lock-on montering. Lock-on betyder, at man skruer sine grips ”rundt om styret” med to skruer, som strammer en gummiring. Det er rigtigt lækkert, især hvis man afmonterer sine grips ofte eller har problemer med at de bevæger sig rundt på styret. N8tive Geo er forholdsvist smalle grips, hvilket kræver lidt tilvænning, hvis man er vant til tykkere og blødere grips. Derudover er selve materialet rillet og bølget, hvilket giver et fremragende greb i al slags vejr, både med og uden handsker. Dog er de noget hårde ved huden, hvis man kører uden handsker.

N8tive Geo er set til 169,95 kr hos Speedline.dk

Konklusion

Herfra kan det anbefales at tage et kig på N8tives produkter, hvis man er ude efter et nyt cockpit til MTB´en. Materialet er lækkert, og man får meget kvalitet for pengene

Funktionalitet 8
Design 9
Pris 7
8
Tags fra indlægget
,
Skrevet af
Mere fra Mads Olsen
Test: GripGrab Progel Hi-Vis handsker samt GripGrab Raceaero Hi-Vis skoovertræk
Foråret er på vej, og dermed kan man til stadighed høre flere...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.