Test: Ventoux rygsæk 15 l

For nyligt har vi testet forskellige produkter fra mærket Ventoux, bl.a. pandebånd, handsker og lange bukser. Nu er turen kommet til en test af deres 15 liters rygsæk.

Ved første øjekast er det tydeligt, at der er kræset om detaljerne. Materialet og designet er gennemtænkt og udstråler kvalitet. Selve farvetemaet er sort med hvide reflekser som kontrast. Reflekserne er effektive og giver rigtig god synlighed i mørket. Ved lynlåsene er der gummiringe, der gør det nemmere at lyne taskens lommer. I siderne er der små lommer med lynlås til de småting, der skal være nemme at komme til som f. eks nøgler. Derudover er der lommer og rum til alt, hvad man kan forestille sig. Både lommer i mesh samt større og mindre lynlåsrum.

For at sikre en god pasform er der både spænde ved den øverste og nederste del af overkroppen og puder ved alle fire kanter på ryggen. Det giver en rigtig god komfort, både når man sidder på cyklen, og når man går rundt med rygsækken til fods.

Rygsækken er kompakt og let; den vejer kun 625 gram og kan rumme 15 liter. Der medfølger regnslag i hi-vis farver, som har vist sig at være enormt effektivt, selv ved store regnbyger. Det forstærkes af, at det ydre materiale på rygsækken er lavet af vandafvisende stof. Regnslaget har desuden en separat lomme, hvilken er en fin detalje, da man således altid har det ved hånden, hvis det skulle blive nødvendigt. Samtidig fylder det ikke andre steder i tasken, hvor man har brug for pladsen til noget andet.

En anden lækker detalje er et integreret net til fastgørelse af cykelhjelmen, når man ikke er på cyklen. Det er smart, hvis man bruger rygsækken til transportbrug og ikke vil gå med hjelmen i hånden.

Konklusion

Alt i alt er det en fornuftig rygsæk til prisen. Den er behagelig at have på og kan bruges både til transport og på MTB. Hvis man kører lange distancer, f. eks. cykelferie på racer eller citybike, kan jeg efter tesperioden nemt forestille mig, at den er behagelig at have på, selv i lange perioder. Rygsækken får en klar anbefaling herfra.

Pris og tilgængelighed

Vejledende pris: 599,-

9 Funktionalitet

8 Design

9 Pris

Karakter

8.7
Mere af Mads Olsen

Danmarks Højeste Motionscykelløb 2018: Løbsberetning

Den 10. maj i år blev Danmarks højeste motionscykelløb afholdt for 36....
Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.