Muc-Off Silky Suspension Serum

Britiske Muc-Off, som vi kender som en af de store spillere indenfor rengørings- og plejeprodukter til cykler, er på banen med et nyt produkt til pleje og vedligeholdelse af cyklens affjedring.

Det silikonebaserede Silky Suspension Serum, som Muc-Off selv betegner som et vidundermiddel, er beregnet til daglig vedligeholdelse og smøring af gaffelben og bagdæmper. Silky Suspension Serum smører pakningerne i dæmperne og ligger en beskyttende hinde på gaffelben og bagdæmper, der modvirker at støv og skidt sætter sig så nemt fast. Det nedsætter samtidig friktionen og ifølge Muc-Off resulterer det i en affjedring der er mere sensitiv og hurtigt reagerende overfor særligt de små ujævnheder på sporet.

Brugen af Silky Suspension Serum er nem – efter cykelvask og grundig aftørring, sprayes produktet på og aftørres med en blød klud. Husk af afdække bremserne på din cykel, så de ikke bliver forurenet af det silikonebaserede middel!

Jeg har brugt Silky Suspension Serum på både mine dæmpere og på min dropperpost. Der er ingen tvivl om den umiddelbare effekt, da overfladen der behandles bliver meget glat og får de bevægelige dele til at køre meget nemt og smidigt. Om det har stor effekt på den lange bane er sværere at spå om, men under alle omstændigheder gør produktet hvad det umiddelbart lover – at få din affjedring til at køre så smidigt som muligt.

Pris og tilgængelighed

Set til ca. 55,-

Køb Muc-Off Silky Suspension Serum

Tags fra indlægget
Mere fra Michael Møller
Test: AGU Neopren handsker
Vi tester denne gang AGU’s neoprenhandsker, der er udviklet i samarbejde med...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.