Ny energigel med hyldeblomst smag!

Danske Purepower har for nyligt lanceret en ny energigel med smag af hyldeblomst og den har vi naturligvis prøvesmagt de sidste uger.

Den nye gel er en “klassisk” gel uden koffein, med med sukker for hurtigt boost – perfekt til hårde træningspas, løb eller hvis man er lige ved at gå sukkerkold. Én pakke indeholder 40 gram og emballagen åbnes nem og “snippen” hænger fast og ender derfor ikke i naturen som det ellers nemt kan ske med andre gels. Purepower har løst det ved at producere emballagen således at snippen stadig sidder fast når gelen er åben – smart!

Selve konsistensen er forholdsvis tynd, så den er nem at få ned uden vand og ligeledes nem at få tømt helt, uden at skulle klemme det sidste ud. Konsistensen er dog stadig så tilpas fast at den er til at styre – de geler der har samme konsistens som vand kan være svære at styre når pulsen er høj, uanset om man løber eller cykler – her kan man nemt ende med styr, fingre eller trøje smurt ind i sukkervand…

Den nye hyldeblomstsmag synes jeg rigtig godt om, den har en god naturlig (og mild) smag af hyldeblomst og kun en let eftersmag, altså er den ret nem at indtage. Jeg hæfter mig særligt ved at smagen findes naturlig og ikke skarp og syntetisk som man desværre ofte oplever i energiprodukter.

Efter et par uger hvor jeg har benyttet mig af den nye energigel med hyldeblomstsmag er der også “thumbs up” herfra ift. eventuelle maveproblemer, der har været 0 bøvl med maven efter indtagelse af disse energigeler ifm. træning!

Næringsindhold pr. 100 g:

  • Energi 973 kJ/ 232 kcal
  • Fedt 0 g
    heraf mættede fedtsyrer 0 g
  • Kulhydrater 58 g
    heraf sukkerarter 26 g
  • Protein 0 g
  • Salt 0 g
Tags fra indlægget
, ,
Mere fra Noel Juul Christensen
Løbsberetning: Carl Ras Mountainbike Challenge 2019
22. september 2019 blev Mountainbike Challenge afviklet for 6. gang, denne gang...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.