Nyhed: Bkool Smart Pro 2

Den yderst populære Bkool Smart Pro home trainer har fået en ordentlig overhaling og er således klar i en “version 2” til den kommende efterårs og vintersæson.

Vi har set lidt nærmere på hvordan den adskiller sig fra den oprindelig Bkool Smart Pro som vi også tidligere har testet og anmeldt i 2015-udgaven.

Tidligere har Bkool lavet lidt løbende små-justeringer og opgraderinger på Smart Pro modellen, uden at lancere dem som nye produkter, men Pro 2 er så forskellig fra den oprindelige model at den er blevet helt sin egen.

For at gøre det nemt at “spotte” om det er en 1’er eller en 2’er har Bkool farvet motor-delen gul, så er der i hvert fald ingen tvivl om det er den ene eller den anden model. Derudover er Smart Pro 2 opdateret på flere punkter, bl.a. er den blevet mere støjsvag, den kan nu yde op til 1200 Watt modstand og simulerer stigninger på op til 20%!

Som forgængeren er den stadig enorm nem at samle, den består af et stativ/holder og en motor-del som klikkes sammen. Der er udtrækkelige ben for øget stabilitet og cyklen monteres via medfølgende quickrelease – har man en mountainbike eller en racercykel med gennemgående aksel skal man derfor tilkøbe en passende quickrelease.

Bkool Smart Pro 2 har, som de seneste udgaver af forgængeren, også både ANT+ og Bluetooth, så den kan tale sammen med alt fra PC’er til tablets og naturligvis også ens ANT+ sensorer fra eksempelvis en Garmin EDGE cykelcomputer.

Selve simulatoren som kører på PC eller tablet er et selvstændigt (gratis) produkt, som home traineren naturligvis blot udnytter til fulde. Simulatoren kan også bruges med flere andre home traineren og altså ikke kun dem fra Bkool selv.

Udvalgte specifikationer

  • Yder op til 1200 Watt
  • Simulerer op til 2o% stigninger
  • Kun 68dB ved 35 km/t
  • Vejer under 12 kg, nem at pakke væk
  • Nem montering af (næsten alle) cykler, uanset hjulstørrelse
  • Bluetooth og ANT+
  • Fuldt kompatibel med Bkool Indoor Trainer software

Pris og tilgængelighed

Vejledende pris: 4299,- / Set til 3499,-

Tags fra indlægget
,
Mere fra Noel Juul Christensen
SRAM lancerer ny RED-serie
SRAM har netop lanceret den nye og forbedrede SRAM RED-serie, en gruppe...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.