Nyhed: Purepower Carbo Race Elektrolyt med hyldeblomst

Danske PurePower har netop lanceret deres Carbo Race Elektrolyt energidrik med hyldeblomstsmag, den har indtil nu kun fandtes i en udgave med citrussmag.

Carbo Race elektrolyt er en klassisk energidrik der kan bruges før, under og efter træning. Den er udviklet primært på maltodextrin, og indeholder derudover fruktose som er nemt at optage og få videre ud i musklerne. Denne version indeholder derudover også elektrolytter som hjælper med at opretholde væskebalancen og forhindre dehydrering, med andre ord en super kombination til alle der træner hårdt og sveder meget.

Vi har været så heldige at få lov at prøvesmage Carbo Race Elektrolyt energidrikken med hyldeblomst smag før den kommer på markedet og vi har derfor kunne teste den de sidste par uger. Smagen er som vi kender det fra deres andre produkter med hyldeblomstsmag og da smag er en individuel sag, er det naturligvis svært at sige om man synes godt om smagen. Personligt synes jeg hyldeblomst-smagen er dejlig mild, ikke så gennemtrængende og syntetisk som man kan opleve ved andre energiprodukter og så er den på en eller anden måde mere forfriskende end mange andre smage.

Pris og tilgængelighed

Vejledende pris: 182,- for 1,5 kg.

Noel er redaktør på CykelStart.dk og en ivrig motionist der kører både MTB, racer og cross - man må jo ikke gå ned på udstyr!

Vær den første til at kommenterer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.