Nyhed: Zwift Hub

Én af de helt store spillere på markedet for virtuel cykeltræning, Zwift, har nu annonceret at de nu også skal være hardware-producent og dermed blande sig med Elite, Tacx, Wahoo og andre aktører på markedet for hometrainere. Desværre for konkurrenterne ser Zwift’s første bud på en hometrainer rigtig fornuftig ud, både ift. specs og særligt prisen vil tiltale mange!

Zwift, er det ikke træningssoftware?

Jo, Zwift er blevet kendte for deres virtuelle platform til træning – et “videospil” hvor du kan cykle rundt i forskellige virtuelle verdener og træne eller race mod folk fra hele verdenen.

Men nu har Zwift meldt sig under fanen som hardware-producent og Zwift Hub er deres første produkt. Zwift Hub er en direct-drive smarttrainer som er udviklet og produceret af JetBlack. Zwift har dog ændret en lille smule på det visuelle og den kommer i deres egen indpakning. Fordelen er at Jetblack allerede er færdigudviklet og har fået ros i forskellige reviews, så vi ved at det er et ganske glimrende produkt og særligt med prisen in mente!

Udvalgte specifikationer

  • Op til 1800W
  • Maks 16% stigninger
  • Direct Drive
  • 4,7 kg. frihjul
  • ANT+ samt Bluetooth
  • Kan bruges med både QR og Thru-axle

Frit valg på hylden med kassetter!

Én af de ting som adskiller Zwift Hub fra andre hometrainere på markedet er at den først og fremmest kun kan købes online via Zwift’s webshop, dernæst så har man mulighed for at få den leveret med lige netop den kassette der passer til ens cykel, så den er køreklar ved modtagelse! Zwift tilbyder pt. alt fra 8 -> 12-speed kassetter.

Pris og tilgængelighed

Vejledende pris: 499 EUR / Ca. 3720,- DKK

  • Kan bestilles på Zwift.com fra d. 3 oktober, du kan skrive dig op i dag.
Tags fra indlægget
,
Mere fra Noel Juul Christensen
Xtreme X-Chill Vinterhandsker – Første indtryk
Fra CykelPartner.dk har vi modtaget Xtreme X-Chill, et par varme cykelhandsker til vinterbrug som...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.