Oversigt: Januar-udsalget er skudt igang

Januar-udsalget skydes i gang umiddelbart efter jul, online er det ofte allerede d. 25 december at udsalget starter, mens de fysiske butikker “trækker” den til 1. åbningsdag efter jul, i udgangspunktet d. 27.

Uanset om man handler online eller i fysiske butikker er der gode muligheder for at gøre et godt køb i forbindelse med januar-udsalget, da det ofte er her der ryddes op i “gamle varer” som sælges til ekstra nedsatte priser, derudover finder man naturligvis også massevis af helt almindelige tilbud.

I denne oversigt har vi samlet nogle af de webshops som har skudt januar-udsalget igang, kender du til andre – så skriv en kommentar nedenfor!

Cykelgear.dk

Stort udvalg af nedsatte varer, alt fra cykler, til tøj, sko, hjelme og alt derimellem. Der er bl.a. mulighed for at spare 40% på POC Octal, 30% på Oakley’s nye EVZero Range og 60% på Lezyne Mini GPS.

Cykelexperten.dk

Cykelexperten.dk bruger januar-udsalget til at få ryddet i i sidste års modeller og der er rig mulighed for at spare op til 50% på både racercykler, mountainbikes og citybikes. Spar eksempelvis 56% på en Focus IZALCO MAX ZERO racercykel, 25% på en Trek Domane SL 5 Disc racercykel eller 42% på en Kildemoes Intruder FatBike til børn.

Wiggle.dk

Wiggle.dk’s udsalg er, efter sigende, det største nogensinde med mere end 6000 nedsatte varer, med besparelser på op til 60%. Her er alt fra cykler, cykeltøj og komponenter.

Evans Cycles

Januar-udsalget hos engelske Evans Cycles er også skudt igang og der er besparelser at hente på både cykler, sko, hjelme, tøj og meget mere.

ChainReactionCycles.com

Hos CRC er udsalget også i fuld gang og der er op til 50% rabat på tusindvis af varer. Der er alt fra cykler, til hjulsæt, hjelme og sko til nedsatte priser. Spar eksempelvis 31% på en Cube Attain SL Disc racercykel, 57% på et DT Swiss E1700 Spline Two hjulsæt eller 60% på et par Diadora X Phantom II mountainbike sko.

Buhlcykler.dk

Januar-udsalget hos Buhlcykler.dk kører både online, såvel som i butikken. Online finder man i skrivende stund mere end 200 nedsatte varer, mens der er gode priser på cykler i den fysiske butik i Århus V. Af særlige tilbud kan fremhæves op til 50% rabat på cykeltøj fra Q36.5.

Tags fra indlægget
Mere fra Noel Juul Christensen
Vi tester LED LENSER lygter til cyklen
Vi er i øjeblikket i fuld gang med at teste en masse...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.