PurePower Protein Bars til træning, eller den lille sult!

PurePower fortsætter med at lancere nye produkter og denne gang er det en ny Protein Bar der er blandt nyhederne. Den nye Protein Bar er noget anerledes end den klassiske protein bar og adskiller sig også væsentligt fra PurePower’s egen Protein Snack.

I første omgang er der lanceret 2 smagsvarianter orange/crunch samt karamel/rom – og allerede starter forskellene, for det er nye smage man ikke normalt vil forvente i og fra en protein bar.

De gamle Protein Snacks vejer 40 gram, her får man en solid bar på hele 55 gram! Altså kan den måske også dække lidt mere end den “lille sult”.

Begge nye Protein Bars er overtrukket med tykt chokolade og med en “kerne” med enten orange eller rom-smag. Baren er nem at spise, har en dejlig blød konsistens og er ikke en af de her barer der er svær at få ned uden væske. Når man bider i den, mødes man først af det sprøde chokoladeovertræk med lidt crunch, for derefter at møde den bløde “kerne” med smag af enten rom eller orange – det er altså lækkert! Det er en bar der føles ret syndig – så det føles som den helt rette belønning efter en hård træning, eller som en lækker snack når man er ved at gå sukkerkold i løbet af dagen.

Smag er altid individuelt, men jeg er kæmpe fan af smagen her – og er ret vild med konsistensen der slet ikke er som Protein Bars er flest, den er blød, lækker og smager mere som en chokoladebar end en protein bar. Den er ikke velegne, eller beregnet til at have med i lommen på cykelturen, men derimod perfekt inden en lang og hård træningstur, eller som “belønning” når du kommer hjem og trænger til at få fyldt lidt på igen.

Protein Bar – Orange/Crunch

Næringsindholdpr. 100 gpr. 55 g (1 bar)
Energi1638 kJ/390 kcal901 kJ/215 kcal
Fedt14 g8 g
– Heraf mættede fedtsyre5 g3 g
Kulhydrat33 g18 g
– Heraf sukkerarter2,5 g1,4 g
Kostfibre0 g0 g
Protein33 g18 g
Salt0,98 g0,54 g

Protein Bar – Caramel/Rum

Næringsindholdpr. 100 gpr. 55 g (1 bar)
Energi1641 kJ/391 kcal903 kJ/215 kcal
Fedt11 g6 g
– Heraf mættede fedtsyre5,6 g3,1 g
Kulhydrat33 g18 g
– Heraf sukkerarter2,5 g1,4 g
Kostfibre1 g0 g
Protein32 g18 g
Salt0,55 g0,30 g

Pris og tilgængelighed

Kommer til salg på webshoppen 3/1 – indtil da fås de kun som en del af årets julegave der medfølger ved køb for over 300,-

Tags fra indlægget
, ,
Mere fra Noel Juul Christensen
Test: Fox Attack S/S Jersey
Fra Fox har vi de seneste uger testet Fox Attack S/S Jersey, en...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.