SRAM lancerer ny RED-serie

SRAM har netop lanceret den nye og forbedrede SRAM RED-serie, en gruppe der skulle være lettere end alle andre elektroniske geargrupper og endda 154 gram lettere end den gamle version.

Vigtigste nyheder i den nye SRAM Red gruppe

  • Lavere vægt
  • Nye forbederede og mere ergonomiske greb der kan justeres
  • Nyt design af forskifter med auto-trim funktion
  • Fås både med 1x samt 2x kranksæt, med og uden wattmåler

Nye komponenter

Der er sket udskiftning af en del komponenteer, grebene er nye – re-designet for at give bedre komfort, ergonomi og passe til flere forskellige brugere, det sidste betyder også forbedret mulighed for justering.

Bremsekaliberne er også nye – og set ret vilde ud! Samtidig har Paceline bremseskiverne fået en overhaling der har betydet et vægttab på 8 gram….

For og bagskifter er også nye og designet passer med de nye bremsekaliber i “Skeletal” design. Bagskifteren har fået pulleyhjul med keramiske lejer – for endnu mindre friktion.

Kranksættet har fået en opfrisker på design og grafik og skulle også være lidt lettere end tidligere, men ellers er der ikke sket de store ændringer her. De har fortsat med deres “one-piece” design som ser lækkert ud og er super stift – men som også betyder det er en større udskrivning at skifte klingerne eksempelvis, da det så er hele kranksættet man skifter.

Der er også kommet en ny “kasette” mulighed til alle bjerggederne, nemlig en 10-36T.

Den nye SRAM Red kæde er stadig i Flattop-design, men den har fået “huller” i leddene, som skulle spare omkring 13 gram på kæden – og i denne liga tæller hvert et gram som i ved!

  • Læs mere om den nye SRAM Red gruppe på SRAM.com
Mere fra Noel Juul Christensen
Løbsberetning: Bakkeløbet 2021
I søndags blev Bakkeløbet 2021 afholdt fra Hørning syd for Århus. Løbet...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.