Test: AGU Neopren handsker

Vi tester denne gang AGU’s neoprenhandsker, der er udviklet i samarbejde med rytterne på Team Jumbo-Visma. Neoprenhandsker har den store fordel, at de både er vind- og vandtætte og samtidig er produceret i et tyndt og isolerende materiale.

Design og detaljer

AGU’s neoprenhandsker er fremstillet i 2mm neopren. Det gør handskerne tynde og lette, samtidig med at de er smidige og meget fleksible. Der er silekoneprint i håndfladen, for at optimere grebet om styret. De er uden foring, hvilket gør dem gode som overgangshandsker og i køligt vejr, men det er ikke en decideret vinterhandske. Handskerne fås i sort og bærer desuden AGU’s logo på oversiden.

Komfort og funktionalitet

AGU’s neoprenhandsker er lette, fleksible og smidige. Handsken er konstrueret med et let bøj i fingrene, hvilket giver et naturligt godt greb og en fornemmelse af god kontakt med styret. Der er ikke puder i handskerne, men da neoprenen i sig selv er støddæmpende, er det ikke noget jeg har savnet i praksis.

Handskerne har desuden en tætsluttende håndledsmanchet, der også er udført i neopren. Den sikrer, at handskerne lukker fuldstændigt tæt og at cykeljakken nemt kan trækkes udover handskerne.

Konklusion

Neoprenhandskerne fra AGU er i vanlig høj kvalitet og føles som et lækkert produkt. Jeg er ikke vild med tykke og klodsede handsker og derfor er neprenhandskerne fra AGU geniale, da de nærmest sidder som støbt på hånden og giver en rigtig god fornemmelse af kontakt med cyklen. Neopren er som udgangspunkt et slidstærkt materiale og AGU’s neoprenhandsker virker også ganske solide. Det er et “no-nonsense” produkt, som helt klart kan anbefales.

Pris og tilgængelighed

Set til 207,-

Funktionalitet 8
Komfort og pasform 9
Design 7
Pris 8
8
Tags fra indlægget
,
Mere fra Michael Møller
Test: Muc-Off Winter Rider handsker
Da sneen i begyndelsen af december begyndte at falde, kom der et...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.