Test: Denver BTE-110 hovedtelefoner

Denver BTE-110

Tidligere på måneden testede vi hovedtelefoner fra Sudio, som klarede sig ganske fornuftigt i test. I dag tester vi et par hovedtelefoner fra Denver, som mere henvender sig til den prisbevidste forbruger.

Design og Funktionalitet

BTE-110 findes i farverne grå og blå. Vi har i testen haft fingrene i den blå variant med bøjle, snor/ledning og beskyttelseshætte i en stærk blå farve.
Farven gør designet meget specielt og indbydende.
Høretelefonerne er ikke så diskrete, som f. eks hovedtelefonerne fra Sudio. Særligt den blå version, som vi har testet, skiller sig ud, hvis man har dem med nede i træningscenteret eller på cyklen uden for. Derfor er den blå variant velegnet til dem, der vil sætte lidt kulør på træningen, hvorimod den grå variant henvender sig til dem, der ikke ønsker, at man lægger mærke til dem.
Selve høretelefonerne er sammenkoblet gennem en ledning, som også gør, at man eksempelvis kan tage den ene ude og lade den hænge, hvis man f.eks. lige skal tale med en under træningen.

Desuden er høretelefonerne udstyret med tre knapper, som kontrollerer følgende: lyd op, lyd ned og en multifunktionsknap, som bruges til at tænde og slukke, parre med bluetooth, besvare opkald, afslutte opkald og ringe tilbage til det nummer, der sidst har ringet til en.

I æsken medfølger: laderkabel (MicroUSB), ekstra beskyttelseshætter i forskellige størrelser og en lille manual. Især de ekstra beskyttelseshætter er en lækker detalje, da vi med tidligere høretelefoner ofte har oplevet, at disse enten bliver væk eller går i stykker. Det er derfor et rigtigt smart træk at vedlægge dem i æsken fra start, således de ikke skal tilkøbes efterfølgende.

De funktioner, som vi især vil fremhæve ved BTE-110, dækker bl.a. over: trådløs bluetooth version 4,2 med en rækkevidde på 10 meter samt en indbygget mikrofon. Gennem testen har vi ikke oplevet problemer med bluetooth rækkevidden, heller ikke selvom mobilen har været lidt væk fra høretelefonerne under især styrketræning.

Derudover har høretelefonerne 50mAh batteri, som tager 1,5 time at oplade, og som holder strøm i op til 180 timer ved standby, 3 timer ved konstant musikafspilning og 3 timer ved konstant telefonsamtale. De er derfor hurtige at oplade, hvis du ved, at du skal træne senere på dagen, men du har også batteritid nok til en god tur på cyklen.

I forhold til komforten sidder høretelefonerne godt i ørerne, selv efter et par timers træning. Vi har brugt dem på hometraineren, under styrketræning og på cyklen uden for. Bøjlen sikrer, at de sidder komfortabelt i øret selv med en del sved under træningspas på hometraineren.

Selve lydkvaliteten følger prisniveauet. Man skal ikke forvente en stor musikalsk oplevelse, og vi ville ikke bruge dem til at lytte til musik i det daglige. Til gengæld er de meget oplagte til træning, hvor de præsterer ganske udmærket, når anden lyd som eksempelvis støj fra hometrainer eller baggrundsstøj udenfor også spiller ind. Her opvejer komforten i den grad også for den mindre prangende lydkvalitet – da denne er helt i top.

Konklusion

Alt i alt er hovedtelefonerne fra Denver et udmærket produkt til den prisbevidste forbruger, der udelukkende vil bruge dem til at høre musik under træning, og som går mere op i komfort end lydkvalitet.

Pris og tilgængelighed

Set til 95 kr. hos avXperten.dk

Funktionalitet 6
Design 6
Pris 9
7
Skrevet af
Mere fra Mads Olsen
Test: GripGrab Insulator Hi-Vis cykelhandsker
Den danske vinter er mørk og kold, og det er derfor nødvendigt...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.