Test: Craft Keep Warm Bike Sock

Samlet karakter

Svenske Craft’s “Keep Warm Bike Sock” er en rigtig lækker sok i kombineret uld, polymid og lycra. Denne kombination gør sokken både isolerende, men sikre samtidig også den er åndbar og rimelig fleksibel. Designet er, efter min mening, ganske nydeligt og sokken smyger sig om fødderne.

craft-keep-warm-bike-sock

Sokken har lidt længere skaft end en “soklet” og passer derfor både sammen med lange og korte ben.

Testet i ca. 10 graders varme, på en 25 km’s tur der bød på både landevej og skov, her blev fødderne holdt dejligt varme, men samtidigt var det tydeligt at de nemt kunne komme af med varmen også, da fødderne ikke var hverken våde eller bare fugtige ved hjemkomst.

En forholdsvis tyk sok der, alt efter hvor kuldeskær man er, egner sig fint til temperaturer fra omkring de 10 grader efter min mening.

Materiale

  • 50%  Wool
  • 48% Polyamide
  • 2 % Lycra
  • Kan vaskes ved 40 grader

craft-keep-warm-bike-sock-detail

Konklusion

En lækker, varm sok med højt indhold af uld, der giver isolering, men samtidig er et fremragende materiale når det kommer til at lede varmen væk. Det høje indhold af uld gør dog også at sokken hurtigere fremgår en smule “nusset” efter vask, det er dog ikke noget der påvirker funktionen, men er ret kosmetisk.

Pris og tilgængelighed

Set til 99,- hos CykelGear.dk

Karakter

Noel er redaktør på CykelStart.dk og en ivrig motionist der kører både MTB, racer og cross - man må jo ikke gå ned på udstyr!

Vær den første til at kommenterer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.