Test: GripGrab EasyRider

Vi har de seneste måneder haft mulighed for at teste 3 forskellige handsker med korte fingre fra danske GripGrab og vi starter ud med den billigste model i rækken, EasyRider med en vejledende pris på 249,-

Design og funktionalitet

GripGrab EasyRider er med overdel i mesh der både er enormt fleksibelt, men også super åndbart – handsken er derfor meget velegnet til brug i varmt vejr. Ved håndleddet lukkes handsken med velcro, men af den type som alle mulige andre materialer ikke hænger fast i! Dette er en stor fordel når de ryger en tur i vaskemaskinen, da man så undgår at andet tøj hænger fast i velcroen og i værste fald bliver ødelagt. Ved håndleddet sidder en lille magnet, en funktion vi tidligere har set fra GripGrab og som de kalder “gMagnets”. Med en magnet i begge hansker kan de nemt holdes sammen når de ikke er  brug og funktionen er stadig lige så genial som første gang vi stiftede bekendskab med den. 

gripgrab-easyrider-magnets

 

I håndfladen er handsken beklædt med suede, et rimelig kraftigt materiale der minder om ruskind. Ved tommelfingeren og ind til midten af hånden er en ekstra polstring og i håndfladen en gel-pude med 4mm DoctorGel for at minimere risikoen for sovende fingre. Ved tommelfingeren er den velkendte “sweat wiper” også placeret, et rimelig stort stykke med fleece, der bruges til at tørre sveden af næsen, panden eller lign.

gripgrab-easyrider-back

gripgrab-easyrider-sweatwiper

Alle ved hvor svært det kan være at få fugtige eller våde cykelhansker af, GripGrab har heldigvis gjort det lidt nemmere, da der er et såkaldt “pull-off” system i fingre, i praksis er det bare to små elastikker mellem 2 fingre, som gør det nemmere at “trække” handskerne af.

gripgrab-easyrider-fingers

Pasformen er som sædvanlig rigtig god, de sidder tæt som en god cykelhandske bør – åndbarheden er høj grundet overdel i mesh og med 4mm doctorgel er der også en god komfort i handskerne på de længere ture.

gripgrab-easyrider-front

 

Materiale

  • 70% Nylon
  • 20% Polyurethane
  • 5% Polyester
  • 5% Elastane
  • Kan maskinvaskes ved 30 grader

Konklusion

GripGrab EasyRider giver god værdi for pengene. Det er en af de billigste handsker i GripGrab’s sortiment, som alligevel har næsten alle de features vi kender fra de dyrere modeller, såsom  gMagnets, Sweat Wiper, kraftig DoctorGel og så videre. Handskens design er måske ikke det smarteste og de dyrere modeller er måske nok udført i materialer i en tand højere kvalitet, men det ændre ikke på at man stadig får rigtig meget for pengene i GripGrab EasyRider som motionist!

Pris og tilgængelighed

Vejledende pris: 249,-

Funktionalitet og pasform 8
Design 7
Pris 9
8
Tags fra indlægget
,
Mere fra Noel Juul Christensen
Test: Assos sS.Uno_S7
Det rigtige udstyr gør cykelturen langt mere behagelig og oplevelsen bedre, dette...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.