Test: Isadore Alternative Gilet

Fra Slovakiske Isadore har vi i nogle måneder haft lejlighed til at teste deres Alternative Gilet. Bag navnet gemmer sig en vindvest, der adskiller sig en del fra de veste man normalt finder på markedet – hvorfor? Læs med og bliv klogere!

Materialer

  • 100% genbrugt polyester samt 93% genbrugt polyester og 7% elastan

Design og detaljer

Alternative Gilet er en del af Isadore’s Alternative-serie, en serie som indeholder tøj til hele ¨året, men med overvejende fokus på de køligere måneder af året.

Alternative Gilet er, som nævnt tidligere, lavet af 100% genbrugt polyester fra Japan. Den tåler maskinvask ved 30 grader, men må ikke komme i tørretumbleren.

Vesten er super let og materiale forholdsvis tyndt, det betyder at den nemt kan pakkes sammen og pakkes i ryglommen på jersey’en eller den langærmede trøje, så den altid er ved hånden.

Vesten er med vindtæt front i et lidt kraftigere materiale, som samtidig er super reflekterende så det skaber synlighed i døgnets mørke timer. Der er en kraftig dobbelt YKK lynlås, så den kan åbnes/lukkes fra både top og bund. Har man brug for at komme i jersey’ens ryglomme, mens man har vesten på, er det praktisk at kunne lyne op nedefra. Krave og skuldre er i samme materiale og ligeledes super reflekterende.

Omkring livet holder en smal elastik, med silikoneprint indvendigt, vesten på plads så den ikke glider op.

Bagsiden er i mesh så man nemt kan komme af med varmen, mens der er lidt reflekterende elementer så synligheden stadig er høj bagfra – og ikke kun forfra.

Pasform og komfort

Alternative Gilet er testet i str. S, som passer perfekt til undertegnedes 65 kg., fordelt på 175 cm. Den sidder tæt, men ikke tættere end man kan have en langærmet jersey indenunder uden problemer.

Isadore anbefaler vesten til brug i tempeaturer fra 5-20 grader og det passer nok meget godt med hvornår jeg selv ville benytte den. Jeg har testet den i både småregn, samt blæsevejr, både til pendling til/fra arbejde og træningsbrug. Vesten gør præcist det den skal, holder vinden væk fra fronten – men lader en komme af med varmen fra ryggen så man ikke bare bliver våd indefra. Det samme gør sig gældende hvis man pendler med rygsæk, her vil man sætte stor pris på at ryggen er helt i mesh, så man kan komme af med varmen!

Konklusion

Mange veste ligner hinanden, både mht. design og kvalitet – men Isadore’s Alternative Gilet er virkelig gennemført og både kvalitet af materialer, finish, pasform og komfort er helt i top – der er intet at sætte en finger på!

Med en vejledende pris på 849,- er Alternative Gilet også en ret dyr vest, men jeg synes til gengæld at Isadore formår at forsvare den høje pris ved at tilbyde et produkt af ypperste kvalitet med en fremragende pasform! Skal man “bare” bruge en vest til at tage vinden i ny og næ, så er der nok bedre valg for en derude – men ønsker man en vindvest i lækre materialer, med god pasform og som er super reflekterende – så kan jeg på det varmeste anbefale Isadore Alternative Gilet.

Psst… Den findes iøvrigt også i en udgave lavet specifikt til kvinder! Isadore Women’s Alternative Gilet

Pris og tilgængelighed

Vejledende pris: 849,-

Funktionalitet 9
Design 10
Komfort og pasform 9
Pris 7
8.8
Tags fra indlægget
, ,
Mere fra Noel Juul Christensen
WeBike lukker, Heino Cykler overtager
WeBike har desværre måtte kaste håndklædet i ringen og erklærer sig konkurs,...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.