Testvindende cykellygter til hverdagsbrug

Det danske forbrugerpanel Tænk har testet en lang række almindelige cykellygter af den type som kan bruges på hverdagscyklen, eller til pendling de steder hvor formålet primært er at blive set, ikke at lyse en mørk landevej op. Har man brug for cykellygter der kan lyse mere op, så har vi tidligere lavet en guide til det formål: Vælg de rigtige cykellygter.

Nedenstående lygter har alle fået “Bedst i test” bedømmelsen af Tænk.

CatEye HL-EL 135 forlygte

HL-EL 135 er en kraftig LED forlygte med indbygget batteri. Den har op til 80 timers batteritid ved konstant lys og 320 timer ved blink på 2x AA-batterier.

Lyset kommer fra 3 hvide dioder, som også sikrer en god spredning af lyset – så man oplyser vejen eller cykelstien på fornuftig vis.

Pris: 129,-
Køb CatEye HL-EL 135 forlygte

Smart Superflash forlygte

Denne lygte er efterhånden en “gammel kending” som har vundet en del test. Den drives af 2x AAA batterier og dette giver 15-30 timers batteritid efter tilstand. Den kan både blinke og lyse konstant og har en enkelt kraftig diode som sikrer god synlighed. Denne lygte lyser ikke specielt meget op, men den gør dig synlig i trafikken!

Pris: 79,-
Køb Smart Superflash forlygte

Smart Superflash baglygte

Baglygten fra Smart ligner forlygten på en prik, den er bare rød istedet. Den drives ligeledes af 2x AAA batterier og batteritiden er også 15-30 timer. Den har en enkelt kraftig rød diode der sikrer høj synlighed i trafikken og den kan også både blinke og lyse konstant.

Pris: 79,-
Køb Smart Superflash baglygte

Smart 0,5 Watt forlygte

Dennne lygte fra Smart er beregnet til fast montering foran på cyklen, den egner sig derfor nok bedst til citybiken eller dame/herrecyklen. Den har mulighed for både konstant lys og blink, mens batteritiden er op til 60 timer.

Pris: 99,-
Køb Smart 0,5 Watt forlygte

Spanninga Duxo XB baglygte

Fast baglygte til montering på bagagebærer med enten 50 eller 80m afstand. Drives af 2x AA batterier og har en batteritid på op til 180 timer, med en synlighed op til 400 meter!

Pris: 69,-
Køb Spanninga Duxo XB baglygte

Læs hele testen og se test-resultat for alle lygterne på tænk.dk (Kræver medlemskab)

Tags fra indlægget
Mere fra Noel Juul Christensen
Test: GripGrab Freedom Knitted Glove
Danske GripGrab tilbyder bl.a. handsker i enhver afskygning og Freedom Knitted Glove...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.