AGU har din ryg!

Hollandske AGU kom for alvor i rampelyset sidste år hvor vores alle sammens Jonas Vingegaard vandt Tour de France.

Sammen med Team Jumbo-Visma har AGU sidste år udviklet og designet den ikoniske Masterpierce jersey som også efterfølgende har været til salg, dog i begrænset antal. Jersey’en har et unikt design inspireret af de velkendte hollandske malere, Rembrandt, Van Gogh og Vermeer.

I år er det Vélodrome trøjen vi kan nyde i årets udgave af Tour de France.

Men AGU’s sortiment består ikke kun af klassisk cykeltøj til motionisten, de har nemlig cykeltøj til alle former for cykling – fra pendleren til supermotionisten! Deres hashtag på Instagram har længe været #everydayriding – netop for at gøre opmærksom på at de har tøj der kan bruges, hver dag og af alle. Nu slår de endnu engang et slag for alle os cyklister med deres seneste kampagne ”We’ve got you covered”. Budskabet er klart – uanset hvilken cyklist du er og under hvilke forhold du cykler, så har AGU tøjet til dig.

Mange producenter har fokus på én specifik gren af cykling, mens AGU favner virkelig bredt og forsøger at tilbyde funktionelt cykeltøj i forskellige prisklasser, alt efter ens behov og krav til funktionalitet. I praksis betyder det at du fra AGU kan finde alt fra mere klassisk regntøj, til tætsiddende aerodynamisk cykeltøj.

Et par eksempler nedenfor.

AGU Aero III Jersey – 1299,-

AGU Compact Venture regnjakke – 1199,-

AGU Fuse Jakke – 1149,-

AGU Flannel Venture trøje (Dame) – 1499,-

Se hele udvalget på AGU’s egen webshop, AGU.com/dk hvor der tilbydes fri levering ved køb over 50,-, hurtig levering og gratis retur!

Tags fra indlægget
,
Mere fra Noel Juul Christensen
Guide: Vælg den rigtige wattmåler til cyklen
Wattmålere, eller powermetre, har i længere tid været forbeholdt profesionelle cykelryttere og...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.