Carl Ras Mountainbike Challenge 2019

Søndag d. 22 september går det igen løs i skovene omkring Marselisborg ved Århus. Aarhus Mountainbike Challenge, i år kaldet Carl Ras Mountainbike Challenge, arrangeres af Aarhus Motion og der er ruter på henholdsvis 25 og 55 km.

Aarhus Motion har efterhånden god erfaring med dette løb og vi på redaktionen har da også deltaget i efterhånden mange år, senest i 2018.

Som nævnt indledningsvis er der 2 ruter, den “korte” på 25 km. og den lange og seje på 55 km., den korte er perfekt hvis man vil kører sit første mountainbike løb og man skal ikke underkende at den “kun” er 25 km. lang, for der skal nok komme sved på panden!

Ruterne er sirligt afmærket og med startområde ved Tangkrogen er der god plads til både deltagere og eventuelle publikummer. Undervejs på ruten kan der tankes vand, energi og lign. på depoterne, der er ét depot på den korte og 3 depoter på den langerute.

I mål er der øl/sodavand samt pølser, ligesom der er mulighed for at få vasket cykel og få lavet små-justeringer af de tilstedeværende mekanikere.

Tilmelding og priser

Løbet afvikles søndag d. 22 september, fra Tangkrogen i Århus.

  • 25 km. koster i skrivende stund 275,- og stiger pr. 01-09.
  • 55 km. koster i skrivende stund 420,- og stiger pr. 01-09.

Tilmelding og mere information på aarhusmotion.dk

Mere fra Noel Juul Christensen
Test: GripGrab Insulator handsker
Danske GripGrab har et kæmpe udvalg af handsker og udvider løbende sortimentet...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.