Foreman Capital investerer i Cykelgear.dk

Foreman Capital indgår partnerskab med stifterne af Cykelgear for at skabe en førende nordisk e-handelsvirksomhed inden for cykeldele og tilbehør

Foreman Capital og stifterne af Cykelgear A/S har i dag indgået en aftale om at overdrage en majoritetspost i virksomheden til Foreman Capital for at indfri virksomhedens vækstambitioner.

Cykelgear er den førende e-handelsvirksomhed med cykelreservedele, beklædning og tilbehør i Danmark med en omsætning på over DKK 200 millioner i 2021. I løbet af de seneste år har stifterne og brødrene Kasper og Erik Buus Larsen succesfuldt løftet virksomheden med to cifrede vækstrater, udvidet organisationen og ekspanderet i Sverige og Norge.

“Vi er stolte over at annoncere til vores fantastiske team, at vores succesfulde resultater er blevet belønnet med et stort nyt spring: Partnerskabet med Foreman Capital. Sammen vil vi realisere vores ambitiøse vækstplan og med det rette fokus på ‘Personer, Systemer og Processer’ vil vi vokse yderligere i Norden” siger Kasper og Erik Buus Larsen, stiftere af Cykelgear.

“Cykelgear er en veldrevet og profitabel e-handelsvirksomhed med en stærk markedsposition, en høj andel af organisk trafik og et effektivt og automatiseret setup. I samarbejde med Kasper og Erik ser vi frem til at udvide virksomhedens position i Danmark, vokse i resten af Norden og bidrage med vores erfaringer bl.a. fra vores investering i gør-det-selv e-handelsvirksomheden Fixami” siger Martin Jacobsen fra Foreman Capital.

Kasper og Erik Buus Larsen vil fortsat være involveret i driften samt som medlemmer af bestyrelsen. Sammen med Foreman som ny majoritetsejer vil ledelsen blive styrket yderligere i de kommende måneder for at eksekvere på vækstambitionerne. Foreman Capital vil bidrage med ekspertise, engagement og entusiasme for at gøre virksomheden til den førende spiller inden for cykelkomponenter i Norden. Parterne har aftalt ikke at offentliggøre købesummen.

Om Cykelgear

Grundlagt i 2008, Cykelgear er i dag Danmarks førende e-handelsvirksomhed inden for cykelkomponenter og tilbehør. Virksomheden er beliggende i Terndrup i Nordjylland, hvor 50 medarbejdere er ansvarlige for at håndtere omkring 550.000 ordrer årligt gennem et skalerbart og automatiseret setup. Cykelgear har et stærkt brand med høje kundebedømmelser baseret på en enestående kundeservice.

Om Foreman Capital

Foreman Capital er et investeringsfirma med kontorer i Amsterdam og København, som investerer i voksende, profitable små og mellemstore virksomheder inden for e-handel, teknologi, handel, produktion og service. Med en historik på over 25 år understøtter Foreman blandt andre ejerledede og familiejede virksomheder med professionalisering og vækstacceleration, og fungerer som sparringspartner for entreprenører og ledelseshold.

Tags fra indlægget
,
Mere fra Noel Juul Christensen
Test: Force Ascent cykeltøj
Fra tjekkiske Force har vi testet endnu et sæt cykeltøj, denne gang...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.