Nordic Wheels: Håndbyggede carbon hjulsæt til mountainbike

Oppe nordpå i den lille by Farsø ligger Din MTB, en mindre virksomhed med et nøje udvalgt sortiment bestående af lygter, dropperposts fra Yep Components og så deres eget brand Nordic Wheels.

Nordic Wheels er brandet som Deres carbon hjulsæt sælges under. Alle hjulsæt håndbygges og laves specifikt til den enkelte kunde, udfra dennes ønsker – som ofte et udtryk for kørestil, vægt og mange andre parametre der kan spille ind i valget af hjulsæt.

Fælles for alle hjulsæt er dog at de både lette, stærke og stiver – præcist som carbon hjulsæt skal være. Alle fælgene er i udgangspunktet matsorte og med diskret logo på, men der er også mulighed for at få dem med logo i anden farve, eksempelvis samme farve som ens cykel – her skal man så blot påregne lidt ekstra leveringstid.

Har man særlige ønsker til nav eller eger kan dette også opfyldes, men ellers bliver der normalvis brugt komponenter fra Novatec, Hope Tech, Shimano, SRAM, DT Swiss, Sapim ol.

Da hjulsættet bygges til den enkelte rytter er der også mulighed for at optimere vægten ved eksempelvis at bruge lidt færre eger hvis man er en meget let rytter. Samtidig kan hjulsættene leveres præcist som man ønsker det, “rå” eller komplette med skiver, tubeless klar med dæk og meget andet – dette er den helt store fordel ved at de bygges til den enkelte ordre.

På Din MTB kan man se 5 eksempler på hjulsæt, der er både 27,5″ og 29″ hjulsæt og de fås i både 27, 30 og 35mm’s bredde og man har indflydelse på alt fra valget af nipler, til valg af nav og eger.

Pris og leveringstid

Alt efter hvordan ens hjulsæt ender med at blive sammensat, skal man forvente ca. 1-2 ugers leveringstid på gængse kombinationer, skal der bestilles særlige fælge eller dele hjem er leveringstiden typisk 4 uger.

Priserne starter fra 6999,-

Tags fra indlægget
,
Mere fra Noel Juul Christensen
Test: SolarStorm X6 4000 lumen forlygte
Efterår og vintertid er lygtetid og vi har bl.a. testet SolarStorm’s nye...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.