Swapfiets udvider til London, Milano og Paris efter markant vækst i bl.a. Danmark

Pressemeddelelse

Swapfiets vil være førende inden for micro-mobilitet og annoncerer i dag planer om at åbne i London, Milano og Paris inden udgangen af 2020. Samtidig lanceres en række nye elektriske produkter som supplement til cyklerne med de ikoniske blå forhjul.

Swapfiets udvider i Europa

Efter eksplosiv vækst de seneste par år, har Swapfiets rundet 200.000 abonnenter. Nu vil den hollandske cykelabonnementsvirksomhed træde ind på nye internationale markeder for at hjælpe til at gøre nogle af Europas største byer mere bæredygtige.

Derfor annoncerer Swapfiets i dag, at virksomheden åbner i henholdsvis London, Milano og Paris i løbet af 2020.

Swapfiets er verdens førende cykelabonnementsvirksomhed, og har netop rundet 200.000 medlemmer på tværs af Holland, Belgien, Tyskland og i Danmark – blandt i kraft af stor vækst i København. Siden lanceringen i 2018 er Swapfiets vokset til omkring 12.000 danske medlemmer, som kører rundt på cyklerne med det velkendte blå forhjul i København, Aarhus, Odense og Aalborg.

Siden vi åbnede i 2018, har omkring 12.000 danskere taget Swapfiets til sig. Vores abonnementsmodel tilbyder en cykel, som aldrig går i stykker. Det er noget, der passer godt til mange danskeres travle hverdag – og det gør det også ude i resten af Europa. Den innovative udvikling er vi super stolte af at være en del af.”  siger Jonas Nygaard, distriktschef for Swapfiets i Danmark.

Nye e-mobilitet-produkter skal gøre afstande mindre i europæiske storbyer

Skiftet fra biler til mere moderne individuelle transportløsninger skal gøres så nemt og bekvemt som muligt for det store antal mennesker, som bor og arbejder i verdens storbyer.

Derfor lancerer den hollandske virksomhed nu en række nye e-mobility-produkter, som især er målrettet de europæiske metropoler og forstader, hvor der er behov for løsninger, som gør det nemmere og hurtigere at komme til og fra storbycentrum.

Swapfiets har redesignet og optimeret el-cyklen Power 7, som lanceres i Danmark i juli. Ligesom med almindelige cykler er al service og reparation inkluderet i det månedlige abonnement. 

Derudover lancerer Swapfiets nu det foldelige elektriske løbehjul e-Kick i alle markeder, efter en succesfuld test i København og Berlin, hvor e-Kick har været på markedet siden november 2019.

Endelig tester Swapfiets i øjeblikket to kraftfulde elscootere i Berlin, der ligesom cyklerne og el-løbehjulet er abonnementsløsninger, hvor al service og reparationer er inkluderet i det månedlige abonnement.

Hos Swapfiets tror vi på at skabe bæredygtige byer ved at tilbyde mobilitet gennem månedlige abonnementer – og på den måde gøre byerne venligere, sundere og mere komfortable for millioner af mennesker,” siger Marc van Pappelendam, adm. Direktør for Swapfiets. ”Vi vil blive ved med at udvikle de bedste og mest innovative produkter, services og oplevelser, så vi kan holde hjulene kørende for alle vores medlemmer.”

For mere information om produkterne – både cyklerne og de nye e-mobility-produkter – samt hvilke produkter der er tilgængelige i de respektive byer, kan man læse mere på swapfiets.com eller Swapfiets’ app.

Dette indlæg er tagget med
Mere af Noel Juul Christensen

Test: Garmin Edge 1000

Garmin EDGE 1030Før sommeren præsenterede Garmin deres nye Edge 1000, topmodellen der er...
Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.