Test: ES16 Stripes Jersey

ES16 er dansk, ja faktisk holder de til i Århus-området ligesom undertegnede. Vi har i denne omgang fået lejlighed til at testet bl.a. Stripes Jersey’en her over sommeren.

Design og detaljer

Stripes jersey’en er en klassisk jersey med korte ærmer, en lille krave og ærmer med laserskårne afslutninger.

Den fås i et hav af forskellige farver og endda også i en udgave til kvinder. Denne farve hedder blot Blue og er en pæn mørk farve der giver lidt kontrast til alt det sorte cykeltøj man hurtigt kan ende i… Størrelsesmæssigt spænder de fra XS – XXXXL, så her er alle også tilgodeset.

Jersey’en er lavet i polyester og består af 2 forskellige materialer, et glat og mere aerodynamisk er brugt til skulder og ærmer, mens resten af jersey’en er i mere luftigt materiale.

Foran er gennemgående lynlås, en lille krave og laserskårne ærmer med lidt ekstra længde for en tæt og stilfuld pasform. I livet er der elastik med silikoneprint bagerst, den hjælper med at holde jersey’en på plads under cykelturen.

Bagpå er der 3 åbne lommer til slange, energi og hvad man ellers har brug for – alle med en god størrelse og som er rimelig nemme at komme til når man sidder på cyklen. På hver side af lommerne er en lille refleks for at skabe ekstra synlighed.

På ærmerne, i nakken og bagpå er der ES16 logo, mens der ved livet står “ride with passion”, altsammen integreret på en fin og ret diskret måde.

Komfort og pasform

Stripes jersey’en er i tætsiddende og aerodynamisk snit, det betyder også at der ikke er noget materiale der flagrer unødvendigt, hvis man altså har valgt den rette størrelse. Jeg har testet den i str. S og det er glimrende til mine 66 kg. og 175 cm., den sidder dejlig tæt – men ikke tættere end man stadig har en god bevægelighed, kan komme i baglommerne og lign.

Materialerne er ganske lækre, pasformen god og jeg er især vild med den ekstra længde på ærmerne – selvom det betyder risikoen for “forskudte” tan-lines hvis man skifter mellem flere forskellige jersey’er.

Konklusion

Stripes er en ret fed jersey der fås i mange flotte farver, den sidder tilpas tæt og har nogle lækre laserskårne afslutninger ved ærmerne. Bagpå er der nogle rigtig fine lommer hvor man nemt kan komme til energi og lign. under cykelturen, uden at skulle være akrobat!

Generelt fin kvalitet og lækker pasform – eneste jeg måske kunne have ønsket mig var at materialet var gennemfarvet, så man undgik at farven “fader” når materialet strækkes.

Pris og tilgængelighed

Vejledende pris: 799,-

Funktionalitet 8
Komfort og pasform 9
Design 8
Pris 7
8
Tags fra indlægget
, , ,
Mere fra Noel Juul Christensen
Guide: Montering af Lizard Skins DSP håndtag
I denne guide viser vi trin for trin hvordan man udskifter sine gamle...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.