Test: Force PU Dry skoovertræk

Det er vist mild sagt, hvis man som pendler i Danmark skal komme tørskoet frem på arbejde, så skal man ikke gå ned på regntøjet. Force PU Dry skoovertræk, er udviklet til hverdagscyklisten og cykelpendleren og kan bruges til alm sko men selvfølgelig også til cykelsko. Formålet er simpelt; de skal beskytte skoene og skal holde fødderne tørre. Jeg har fået muligheden for at teste om de kan klare den våde danske sommer.

Design og funktionalitet

Force PU Dry skoovertræk er lavet af 90 % nylon og 10 % procent polyester. Oversat til hverdagssprog så er det indvendigt i et tyndt opkradset softshell materiale der føles rigtig blødt og rart og sikrer at holde på varmen, og udvendigt i et vandafvisende materiale. Overtrækket er strækbart, hvilket er et must til skoovertræk og på den indvendige side er 1/3 lavet i et tyndt lag neopren Under overtrækket finder man en solid velcro anordning, der spændes så det er samlet under skoen, og foran under overtrækket, et kraftigt materiale der kan tåle man kan gå på det. Overtrækket lukkes med en lynlås på bagsiden, og sikres med yderligere en velcro anordning og den er omgivet at et refleks materiale så man kan ses bagfra. Slutteligt har skoovertrækket tapede sømme, således disse samlinger også er vandtætte.

Under test har jeg brugt skoovertrækket på almindelige sko og på mtb sko. Jeg bruger størrelse 43 i sko og har størrelse large i skoovertræk og dette er et fint match. Jeg har testet det i silende regn og det fungerer som det skal, nemlig at holde mig tørskoet. Skoovertrækket anbefales mellem 10+ grader og 0 grader, så måske til den varme side her om sommeren, men jeg tænker det er helt perfekt resten af året.

En stor fordel med Force PU Dry skoovertrækket er, at det er ret nemt at tage på og af skoen. Dette grundet fleksibiliteten i materialet som også gør at det sidder godt og tæt omkring skoen. Lynlåsen er nem at bruge og det samme er velcro anordningerne.

Konklusion

Force PU Dry er et pris-venligt skoovertræk, der sikrer tørre sko og fødder når det regner. Det er nemt at bruge både på hverdags- og mtb sko grundet det fleksible materiale det er lavet af. Måske til den varme side i sommer månederne, men perfekt til resten af året.

Pris og tilgængelighed

Vejledende pris: 209,-

Funktionalitet 8
Design 8
Pasform 8
Pris 9
8.3
Mere fra Troels Balskilde Stoltenborg
Test: Goodyear Vector Sport landevejsdæk
Goodyear har i foråret lanceret hvad de selv kalder; “den næste generation”...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.