Test: POC Essential Road VPDS Bib Shorts

Fra POC har vi over sen-sommeren testet deres Essential Road VPDS Bib Shorts, et par all-round bibshorts med fine detaljer samt pude med gel indlæg.

Design og detaljer

Essential Road VPDS Bib Shorts fås i to farveudgaver, en helt sort og denne model med hvide seler og orange detalje på låret. Materialet er let, luftigt og med let kompression.

Overdelen er med mesh bag på ryggen og selerne er laserskårene og flade. Det betyder der ikke er noget der folder, mens det er nemt at komme af med varmen grundet mesh bagtil – og så er materialet samtidig super strækbart så det sidder tæt omkring overkroppen.

Overalt er brugt flade syninger, så der er minimal chance for irritation og afslutningerne omkring lårene er 10 cm. laserskårne silikoneafslutninger, det betyder helt tæt pasformen og ben der ikke glider op!

Indvendigt er POC’s Multi D pude i opdateret version, den har en mere blød og åben overflade for at optimere åndbarheden. Samtidig er den udstyret med gel indlæg, som øger komforten og hjælper med at tage nogle af de små stød der uundgåeligt kommer under cykelturen.

Landevej, gravel eller hometrainer?

POC markedsfører Essential Road VPDS Bib Shorts som et par bibshorts der kan bruger til alt fra træning, til løb og lange ture i weekenden, derfor har jeg også testet dem til flere dicipliner.

Jeg vejer 65 kg. og er 175 cm. høj, derfor har har testet dem i str. S – hvilket har vist sig at være den helt rette størrelse til min højde og drøjde.

Først og fremmeste er de blevet brugt på landevejen, primært på de varme dage – men de er også brugt på gravelture af et par timers varighed og ikke mindst indendørs på hometraineren på dage med dårligt vejr. Helt grundlæggende, så klarer Essential Road VPDS Bib Shorts sig rigtig fint – de er rigtig komfortable, puden giver en god og passende støtte og åndbarheden er god. Særligt indendørs på hometraineren fornemmer man hurtigt om åndbarhed i både materiale og pude er tilstrækkelig – og her består Essential Road VPDS Bib Shorts.

Konklusion

Essential Road VPDS Bib Shorts er et par ganske glimrende bibshorts til brug på de varme dage, eller indendørs i efterår/vinterhalvåret. Designet er pænt og der er gode detaljer såsom de brede silikone-afslutninger, en god pude med gel indlæg og laserskårne (og flade…) seler. Man får alle de funktioner og detaljer som man forventer af et par bibshorts til 1199,-

Pris og tilgængelighed

Funktionalitet 8
Pasform og komfort 8
Design 8
Pris 7
7.8
Tags fra indlægget
, ,
Mere fra Noel Juul Christensen
Test: ABUS Viantor Quin cykelhjelm
ABUS har for nyligt opdateret en række af eksisterende hjelme, de har...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.