Test: Sandberg Waterproof Bluetooth hovedtelefoner

Danske Sandberg har sendt deres sports høretelefoner til test, og det er den udgave der er vandtæt. Den vandtætte udgave er meget smart når man dyrker motion med dem, da man tit er badet i sved, tager en tur på cyklen i regnvejr, eller sidder hjemmetræneren og kamp sveder.

Vi har testet dem på hometraineren på de dage hvor vejret ikke er så indbydende – ligesom de er blevet brugt til hverdag.

Hvad er der i kassen?

Sandbergs vandtætte sports høretelefoner kommer i en pæn lille æske der rummer følgende:

  • Sandberg vandtætte sports høretelefoner
  • USB kabel til opladning
  • Earbuds i forskellige størrelser
  • Vejledninger

Design og detaljer

Sandbergs sports høretelefoner ligner andre sports høretelefoner, hvor de er lavet med enbøjle der går over øret, så man ikke taber dem, når man bruger dem til at dyrke motion med. Derudover er der en earbud på hver som man får puttet ind i øregangen, hvor de efter min mening sidder super godt. Mellem højre og venstre earbuds er der en lille ledning hvor der holde det hele sammen. Det betyder dog at man altid har denne ledning i nakken, eller foran ved halsen. Det er lidt smag og behag om man er til den ledning eller ej. Fordelen ved at den er der, er at hvis den skulle hoppe af det ene øre, så falder den ikke til jorden hvor man evt. vil kunne risikere at komme til at træde på den.

Med i pakken får man nogle af ekstra earbuds med, så man nemt kan finde en kombination der passer til ens ører, det er vigtigt med den helt rette størrelse, da et sæt in-ear høretelefoner aldrig spiller optimalt hvis ikke de sidder helt tæt i øregangen.

På den højre høretelefon er der tre kanpper, tænd/sluk, Volume op/næste nummer og volume ned/tidligere nummer. Derudover er det også på den højre at lade stikket sidder i, hvor man montere en mini USB som medfølger for at lade op.

Batteri kapaciten er efter min mening super, den holder rigtig længe, Sandberg har noteret at de skal kunne holde 8 timers uafbrudt brug, og så lange er mine træningspas ikke. Men det tiltaler mig at man ikke efter 1 til 2 timer træning skal til at tænke på om man kan hører musik til man er færdig med at træne.

Efter at have brugt dem en del gange på hometraineren, og sveden er haglet af mig, så er det nok meget godt at de er vandtætte. De sidder super godt selv om man bliver meget svedig, hvilket for mig betyder meget. Der nogen modeller der godt kan komme til at klø i øret når der kommer sveder, men det har jeg ikke oplevet med disse endnu, så det er positivt.

Lydmæssigt var mine forventninger ikke super høje, når man tænker på at med en pris på 399,- så kan man ikke forvente det stor, men jeg synes egentlig at de giver en rimelig lyd, man kunne godt mangle lidt mere bas når de bruges til træning. Men det er måske svært i sådan nogle små høretelefoner.

Konklusion

Med en pris på 399,-, får man nogle rigtig gode høretelefoner, som kan bruges til alt sport da de er vandtætte, det er super smart, jeg roer også en gang i mellem kajak, hvor jeg nu ikke skal være bange for at falde i og ødelægge høretelefonerne, det er super godt. Så sidder de også godt på mine øre, og er meget behagelige at have på.

Et minus er at jeg godt kunne buge lidt mere bas, men det vil jeg skyde på er meget generelt for høretelefoner i denne prisklasse.

Så skal du ud og have et par all around høretelefoner kan jeg varmt anbefale disse uden at man bliver flået på pengepungen.

Pris og tilgængelighed

Vejledendepris 399,-

Funktionalitet 8
Lyd 7
Komfort/Pasform 8
Design 7
Pris 10
8
Mere fra Troels Ennemark Høiriis
Test: Force ICE MTB støvler
Cykelgear.dk har i DK importen af det Tjekkiske brand Force, de har...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.