Test: Worx Hydroshot WG620E trykrenser

Worx er nok mest kendt for robotplæneklippere, men når man kommer til at kigge i deres sortiment, så har de et hav af produkter. Vi har fået en af de nye trykrensere fra Worx til test, og glæder mig vildt meget til at se om den kan gøre det, så man ikke behøver at trække en højtryksrenser frem efter en tur i skoven.

Hvad er der i kassen?

Worx Hydroshot WG620E trykrenser leveres i en pæn emballage hvori kan finder følgende:

  • Worx Hydroshot WG620E.
  • 6 meter vandslange.
  • 1 x Sprayhoved.
  • 1 x Lang lance.
  • 20V 2.0Ah batteri.
  • Lader (WA3880)

Design og funktioner

Hydroshot WG620E fra Worx er i den klassiske orange farve der kendetegner Worx’s produkter. Den er udført i hård plast og virker godt robust. Den vejer 1,6 kg., med batteri – så den har en rimelig let vægt, så den sagtens kan håndteres med en hånd, man står selvfølgelig bedst med den når man har begge hænder på den.

Der medfølger en lanse, men på enden af lansen er det muligt at ændre vinklen så den sprayer hårder eller bredere, så den er mere blød i strålen. Der er følgende indstillinger på vinkelerne 0, 15, 25 og 40 grader. Den sidste indstilling er en vandingsindstilling som giver meget vand ved et lavt tryk. Den er super nem at betjene, man drejer bare hovedet til man har den indstilling man ønsker.

Til Hydroshot WG620E følger der en 6 meter slange med hvor man bare sætter på med lynkobling. Så kan den suge fra en enten en flaske, en spand eller en nærliggende sø eller å. Det betyder at hvis man er afsted på camping med den, så kan man altid bare fylde en vandkande og lade den suge derfra. Det er mega smart efter min mening.

Batteriet er et 20V batteri med 2,0Ah, og det virker ikke af meget, men jeg kan vaske 3 cykler grundigt med alt det mudder der kommer på for tiden i de danske skove, hvilket er super fint. Hvis man ikke behøver at vaske dækkene så de skinner så vil mit bud være at der er nok strøm til at vaske 6 cykler. Derudover er der batteri indikator på, så du heletiden har mulighed for at følge med hvor meget strøm du har tilbage.

Sådan virker den

Hydroshot WG620E er super simpel at bruge, man monterer batteriet, og så tilsluttes vandslangen med en almindelig Lyn-kobling – så er man klar til at rengøre cyklen.

Med den lette vægt på 1,6kg inkl. batteri så er den meget nemt at gå rundt med den og vaske cyklen eller hvad man nu vil vaske. Det fedeste af det hele er at man ikke skal bøvle rundt med kabeltromle og en stor højttryksrenser, det gør bare at den er super nem at bruge. For mit vedkommende er en højttryksrenser for besværlig at bruge, når det hele skal findes frem og sættes til. Her da sætter man bare slangen på og så er man igang.

Har man ikke adgang til en haveslange med vandtilslutning kan man også “bare” stoppe vandslangen ved i en dunk med vand. Her er man så bare begrænset af den mængde vand som dunken/beholderen kan indeholde – men det gør den endnu mere mobil, så den kan bruges efter en tur i skoven, inden cyklen smides bag i bilen, eller på cykelholderen.

Batterilevetiden er egentlig rigtig god. Ved at vaske hele cyklen inkl, dæk og det hele kan jeg vaske 3 cykler. Det var fakstisk mere end hvad jeg havde forventet. Derudover har man mulighed for at følge med i hvor meget strøm der er på batteriet, da der er batteri indikator på batteriet.

Vi har testet WG620E’eren hovedsagligt til cykelvask, og der synes jeg egentlig at den gør det virkelig godt. Med den justerbare hoved har man mange forskellige muligheder i forhold til stråle. Både at man kan få skidtet af men også at man ikke får spulet skidt og vand ind i lejer så de går i stykker.

Konklusion

Worx WG620E gør det efter min mening vildt godt, og efter jeg har fået den til test er det den der er blevet hevet frem hver gang cyklerne skulle have en tur med rengøring. Den er hurtig og nem at tage i brug og så er den bare mega handy. Det er ikke sådan et stort skrummel man står med i hånden da den er vildt let med en samlet vægt på 1,6 kg.

Så er du på jagt efter noget der er nemmere end en højttryksrenser og ikke har behov for det høje tryk er det helt klart værd at kigge nærmere på denne Worx trykrenser.

Den er blevet testet i denne mudder tid hvor jeg er kommet hjem fra skoven hvor alt bare har været pakket ind i et tykt lag mudder, hvor den bare har taget det hele. Det er selfølgelig klart at det indtørrede skidt skal man have børsten frem for at få af. Men den tager det værste.

Med en samlet pris på 1199,- så er det klart en trykrenser jeg vil anbefale at kigge nærmere på, jeg er blevet virkelig glad for den.

Pris og tilgængelighed

Vejledende pris: 1199,- med 20V batteri

Funktionalitet 10
Design 9
Pris 9
9.3
Tags fra indlægget
,
Mere fra Troels Ennemark Høiriis
Test: Trek Stache 9.7 29+ MTB
Trek Bikes er et af verdens største cykelbrands, og vi må bare...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.