Track din cykel med Muc-Off’s Secure Tag Holder

Muc-Off har lanceret 2. generation af Secure Tag Holder, et produkt der i al sin enkelthed gør det muligt at montere en AirTag eller lign. Secure Tag på cyklen, så den kan trackes! Det gælder både i hverdagen, men måske særligt hvis man er ude at rejse, eller er så uheldig at cyklen bliver stjålet.

Secure Tag Holder er udført i anodiseret aluminium og fås i hele 12 forskellige (friske) farver, så man er fri til at vælge den diskrete eller mere farverige udgave der passer med farvetemaet på den cykel den monteres på. Selve holderen fylder ikke meget og består en aluminiumsdel og en plastkappe der beskytter selve AirTag’en, holderen monteres under, eller istedet for flaskeholderen med særlige bolte om benytter en speciel unbrako, det hele er naturligvis med i pakken! Det gælder altså både de korte og lange bolte, samt unbrako til montering.

Idéen med Secure Tag Holder er egentlig ikke at den skal skjules – hvilket nok også er årsagen til at Muc-Off har valgt at lave den i så mange fede farver. At den stikker lidt ud skulle så måske faktisk gerne have en afskrækkende effekt, så tyveknægten går videre til næste cykel.

Monteringen er nem, overstået i løbet af meget kort tid – og det gælder uanset om man bruger den alene, eller under en flaskeholder.

Med AirTag’en monteret på cyklen vil man, via app’en Find, kunne tracke cyklen via det store “Apple netværk” – og det kan have mange fordele! Find netværket fungerer således at alle brugere er med til at opretholde netværket, i praksis betyder det at hvis jeg (som Find-bruger) passerer en anden Find-enhed, så vil jeg give besked til netværket om lokationen på denne ting. Det betyder så også at lokationen ikke er 100% præcis, da den kun “gemmer” lokationen når den har forbindelse til en Find-bruger. Det betyder omvendt også at der ikke kræves SIM-kort og andet i enheden og at den holder strøm i 6-12 mdr. under normale forhold.

Det at man kan tracke sin cykel kan være brugtbart i flere scenarie, et par eksempler nedenfor:

  • Ved flyrejse hvor cyklen befinder sig i en cykelkuffert: Da er det muligt at følge cyklens rejse og sikre sig den kommer frem til rette lufthavn.
  • Ved tyveri: Er man uheldig at cyklen stjæles, så kan man tracke cyklen så længe AirTag’en sidder på cyklen – om ikke andet indtil tyveknægten får den fjernet, så man kender den sidste lokation.
  • Til manden eller konen: Sidder ens partner derhjemme og tænker “Er han eller hun ikke snart hjemme fra cykelturen” så kan man via Find-app’en og familiedeling af enheder, se hvor AirTag’en befinder sig.

Secure Tag holderen er i den sædvanlige lækre Muc-Off kvalitet, farverne er fede – så man kan matche med ens øvrige udstyr og så er idéen og tanken om at kunne tracke ens cykel faktisk ret fristende! Holderen koster ca. 300,- og et AirTag ca. 250,- så for under 600,- har du mulighed for at tracke din cykel – altså forudsat du er Apple bruger, da det er dette økosystem der her tages udgangspunkt i.

Tags fra indlægget
, , , ,
Mere fra Noel Juul Christensen
Test: Solo Retro-Tech 3/4 Vinter Bib-shorts
De sidste 2 måneder har undertegnede bl.a. testet Solo’s Retro-Tech 3/4 Vinter Bib-shorts. Som navnet...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.