Test: Sudio TRE hovedtelefoner

Sudio er et forholdsvis nyt brand fra Sverige som kun gør sig i hovedtelefoner. Designet er nordisk og sortimentet omfatter både in-ear, on-ear og over-ear hovedtelefoner.

TRE er et sæt trådløse bluetooth hovedtelefoner med Blutetooth 4.1 for trådløs forbindelse til smartphone, tablet eller en anden enhed med Bluetooth. Det er in-ear, med med en lille smart vinge der holder ørepropperne fast i øret – så man undgår de falder ud under træning, noget som mange in-ear hovedtelefoner har tendens til.

Hvad er der i kassen?

I kassen finder man følgende:

  • Sudio TRE hovedtelefoner
  • 3 forskellige størrelser vinger for tilpasning
  • Læderetui til opbevaring og transport
  • microUSB kabel til opladning
  • Metalclip
  • Vejledning
Sudio TRE – Indpakning

Design og funktionalitet

Som nævnt tidligere, er TRE et sæt in-ear hovedtelefoner med en ledning/neckband der holder de to ørepropper sammen. På ledningen er batteriet og selve fjernbetjeningen placeret, sidstnævnte består af 3 knapper hvor man bl.a. kan skrue op/ned for lyden, skifte nummer samt tænde/slukke for dem. Det er også her hvor mikrofonen er placeret, så TRE kan også bruges som headset til telefonen! Der er også microUSB stikkket som bruger til opladning, dette er nemt bag et lille gummi-låg der holder sved og støv ude af stikket. Trods dette er vægten stadig kun på 35 gram, så de vejer næsten intet! Ledningen/neckbandet har flere funktioner, for udover at koble de to ørepropper sammen, så gør det også at man kan have hovedtelefonerne hængende om halsen, ligesom ledningen forhindre at man taber én øreprop.

Sudio TRE – Kontrol
Sudio TRE – Læderetui

TRE er udviklet til aktivt brug, hvilket bl.a. ses ved at de er svedresistente, så de tåler at bruge fugtige og dernæst har de den føromtalte vinge som holder ørepropperne fast i ørerne under brug, uanset om det så er løb, cykling eller bare til og fra arbejde. Selvom det er in-ear, så sidder de ikke helt inde i øregangen og blokerer derfor ikke for lyde udefra, det betyder at man ikke lukkes helt ude fra omgivelserne og det kan have sine fordele hvis man træner hvor der kommer andre mennesker, måske en cyklist der ringer med klokken, en bil der dytter eller bare en ven eller veninde der råber hej!

Sudio TRE – Ørepropper

Vingen holder øreproppen virkelig godt fast og under træning af 1-2 times varighed på hometraineren har jeg ikke oplevet at det har været nødvendigt at justere på dem, eller de er faldet ud – thumbs up for dette!

Batteritiden er ret god, op til 9 timer på én opladning og så kan de lades op på 120 minutter, inkl. mulighed for en 10 minutters hurtigopladning hvis man har glemt at få ladet op.

Den trådløse bluetooth forbindelse er stabil og lyden er ganske glimrende, der er en fornuftig bund og vokal fremstår klar og tydeligt, de spiller ikke vildt højt – men det skyldes nok primært at designet er lidt mere åbent end et tilsvarende sæt in-ear som lukker helt tæt i øregangen. Samlet set er jeg ovenud tilfreds med lyden, uanset om man så er til hiphop, dance eller noget helt tredje.

Konklusion

Jeg har testet TRE over et par måneder, primært med dance, elektronisk musik med højt tempo når der er blevet kørt løb og træning på Zwift. Jeg er meget imponeret over hvor godt de sidder fast i ørerne samt hvor nemme de er er placerer i ørerne! Derudover er de 9 timers batteritid et stort plus, ligesom det sved-resistente design i nordisk stil er ret lækkert.

TRE kan ikke kun bruges til træning, designet er stilrent og diskret nok til at kunne bruges til hverdag som headset til smartphonen, hvor man også kan benytte neckbandet til at lade dem hænge omkring halsen.

Du går ikke galt i byen med TRE fra Sudio!

Pris og tilgængelighed

Vejledende pris: 679,-

Køb Sudio TRE

Funktionalitet 9
Lyd 8
Design 9
Pris 8
8.5
Mere fra Noel Juul Christensen
Test: AGU SIX6 DWR Wind Softshell regnjakke
Vi har igen haft fingrene i et produkt fra hollandske AGU, igen...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.