Test: ABUS Orion Lygtesæt

Det er efterhånden tid til at finde lygterne frem hvis man pendler frem og tilbage til arbejde og i den forbindelse har vi den sidste tid testet Orion lygtesættet fra ABUS. Et klassisk lygtesæt bestående af for og baglygte til dagligdagsbrug, der oplades via USB.

Design og detaljer

Orion lygtesættet består af 2 aflange LED lygter som kan monteres både horisontalt og vertikalt. Forlygten er på 60 lumen og baglygten 30 lumen, det lyder måske ikke af specielt meget, men til dagligdagsbrug såsom pendling er det rigeligt.

Begge enheder har indbygget batteri som oplades via USB, det gør det nemt at oplade derhjemme og/eller på arbejdet hvor der er adgang til en USB adapter.

Lygterne monteres på holderen der medfølger i pakken, den monteres nemt (uden værktøj) på cyklens styr eller saddelpind, og er således også nem og hurtig at skifte fra én cykel til en anden.

Lygterne har 4 niveauer, “eco”, normalt, mellem og høj – derudover kan de begge blinke.

Det aflange design gør at synligheden er god, samtidig sidder de godt på både styr, forgaffel og saddelpind!

Batteritiden ved maksimal lysstyrke er ca. 5 timer og lygterne er naturligvis både vandtætte og godkendte – så de kan bruges i al slags vejr, med god samvittighed!

Konklusion

Der findes rigtig mange forskellige cykellygter, og det kan være svært at finde det helt rette sæt. Til dagligdagsbrug, pendling til og fra skole eller arbejde, er Orion sættet helt perfekt. Det giver godt lys, er super nemt at montere uden brug af værktøj og batteritiden er fin – opladning er ydermere super nem da det sker via USB.

Skal du bruge et prisbilligt lygtesæt så du kan “ses”, så er Orion bestemt et godt bud!

Pris og tilgængelighed

Vejledende pris: 149,-

Funktionalitet 9
Design 8
Pris 8
8.3
Tags fra indlægget
,
Mere fra Noel Juul Christensen
Gravel: Find og planlæg de fede ruter
Cyklen og udstyret er købt og står nu klar til at udforske...
Læs mere
Join the Conversation

2 Kommentarer

Leave a comment
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.