BKOOL Pro 2015 Hometrainer – spørgsmål og svar

I forbindelse med Vores test og anmeldelse af BKOOL Pro 2015 Hometrainer er vi stødt på en række “ofte stillede spørgsmål” som vi har forsøgt at samle ét sted.

Har du til inputs til listen – er du meget velkommen til at skrive en kommentar nedenfor.

Hvilke dæk skal man bruge til BKOOL Pro 2015 hometrainer?

Modsat mange andre home trainere, er BKOOL Pro 2015 beregnet til brug sammen med alm. dæk, med andre ord er det ikke nødvendigt at investere i et decideret home trainer dæk, faktisk anbefaler BKOOL brug af almindelig dæk. Man skal dog være opmærksom på at dækket slides på en anden måde på home traineren og man bør derfor udskifte dækket inden man igen skal på landevejen. I praksis er dette typisk ikke et problem, da home traineren primært bruges i vinterhalvåret.

Hvilke platforme understøttes af BKOOL Simulator?

BKOOL Simulator softwaren understøttes af både PC, Mac, iOS og Android, altså både traditionelle pc’er, macs og tablets med enten iOS (Apple) og Android.

Kan man bruge iPad til BKOOL simulator?

Ja, men det kræver lidt ekstra-udstyr førend man er køreklar. Først og fremmest skal man investere i en ANT+ Dongle til iPad, denne fås kun til det gamle 30-pins Apple-stik, så har man én af de nyere iPads med Lightning stik, skal man ligeledes have investeret i en 30-pin til Lightning adapter.

Herefter skal man blot hente den gratis app via App Store.

Bemærk: Har man en nyere Bkool Smart pro hometrainer har den muligvis Bluetooth understøttelse, i så fald kræves der ingen ANT+ dongle, eller adaptere – da man så kan koble iPad og hometrainer sammen via bluetooth.

Kan man bruge Android tablet til BKOOL simulator?

Ja, men ligesom ved brug sammen med iPad, kræves lidt ekstra-udstyr. Android tabletten skal understøtte OTG (On The Go) og man skal have et OTB kabel der omdanner et microUSB til standard USB. Via dette kabel tillsluttes den medfølgende USB ANT+ adapter.

App’en hentes ganske gratis via Google Play.

Noel er redaktør på CykelStart.dk og en ivrig motionist der kører både MTB, racer og cross - man må jo ikke gå ned på udstyr!

73 kommentarer

 • Svar april 27, 2015

  Sten kristensen

  Hej jeg har en Bkool og det er korrekt man siger at der ikke skal købes nyt dæk men et alm landevejsdæk slides lynhurtigt og giver masser af smuldrer. Så anbefaling er nu alligevel et home trainer dæk. Og Bkool er et fedt produkt

  • Svar april 27, 2015

   Noel Christensen

   Hej Sten,

   Det kommer meget an på hvilke dæk man benytter, både jf. forskellige fora’s og egne erfaringer. Jeg har bl.a. testet med Conti GP4000S II og har ikke oplevet slid og/eller smulder fra netop dette dæk, det virker derfor som om nogle dæk er velegnet dertil, mens andre ikke er 🙂 Del meget gerne Jeres erfaringer med hvilke dæk der dur og hvilke man bør holde sig fra.

   Med venlig hilsen,

   Noel Christensen
   CykelStart.dk

   • Svar februar 8, 2016

    Dennis kønig

    Hej. Jeg har kørt en hel del på bkool her i vintermånederne med et gammelt lidt slidt dæk. Der var meget svineri fra dækket og en del larm. Har for nylig anskaffet mig et schwalbe insider dæk (blåt) som larmer knap så meget og sviner stort set ikke. Men problemet er på stigninger med belastning, som resulterer i at dækket skrider helt vildt på rullen når jeg står op og cykler. Dækket er pumpet til 9 bar.
    Vil høre om andre har samme problem, eller evt en løsning.

    Vh Dennis

    • Svar juni 18, 2017

     Keld Christiansen

     Hej Dennis.

     Jeg kan heller ikke stå op på stigninger uden at dækket glider på rullen.
     Meget irriterende!!!
     Håber nogen har en løsning.
     Du skrev 8.februar 2016.
     Nu er det 18. Juni 2017
     Måske er der bedre held nu.

     • juni 25, 2017

      Noel Christensen

      Hej Keld,

      Det tror jeg desværre ikke rigtig der er en løsning på – din egen vægt er netop med til at holde hjulet fast på rullen, når du sidder ned. Når du står op er der simpelthen ikke nok vægt på baghjulet. Nogle har forsøgt sig med at hæve forhjulet lidt ekstra.

      Med venlig hilsen,

      Noel Christensen
      CykelStart.dk

 • Svar august 7, 2015

  Lisa

  Jeg har overvejet at købe en hometrainer, men fik, som mange andre, anbefalet andre dæk til når jeg skulle bruge den. Nu det ikke behøver at være dæk decideret til hometrainer, vil nogle som disse http://www.fribikeshop.dk/cykeludstyr/til-cyklen/cykeldaek/schwalbe-daek-duranoplus-700x23c-black-2014 så kunne bruges?

  • Svar august 7, 2015

   Noel Christensen

   Hej Lisa,

   Dem vil du sagtens kunne bruge, jeg har dog ingen personlig erfaring med om de “sviner” som nogle af de andre.

   Du bør dog IKKE bruge dækket på landevejen efterfølgende, så brug gerne et gammelt aflagt dæk – hvis du har et sådan.

   Med venlig hilsen,

   Noel Christensen
   CykelStart.dk

 • Svar august 26, 2015

  Lars Ottesen

  Hej jeg har lige et spørgsmål til Bkool træneren. Jeg bruger i øjeblikket en Tacx fortius som jeg har god glæde af. Men overvejer at skifte til en Bkool men vil høre om man på denne kan ændre på % ? . På min Tacx kan jeg vælge når jeg vil køre en bjergrute at køre den på f’eks 80% dvs sige der hvor stigningen er 10% køre jeg så med 8%. Ja ja ja jeg ved jo godt det er snyd 🙂 men det gør at man kan køre mere jævnt og ikke oplever den hakkende følelse som når man køre 100%. Så kan man det ???
  Mvh. Lars

 • Svar februar 13, 2016

  Niels Christian Petersen

  Hej jeg har problemer med min bkool træner det sker ofte når jeg åbner programmet kan sencor ikke finde min træner det kan gå op til nogle dage inden jeg kan komme ind på den igen håber du kan give mig en ide om vad det kan være MVH

  • Svar februar 14, 2016

   Noel Christensen

   Hej Niels,

   Det folk ofte har bedst held med, er at købe en USB forlænger, således donglen kommer tættere på selve home traineren.

   Med venlig hilsen,

   Noel Christensen
   CykelStart.dk

 • Svar august 5, 2016

  Peter Jensen

  Ved godt det er en gammel artikel, men en vigtig tilføjelse til Android-delen er at tablets fra Sony og Samsung (muligvis andre) samt en del af deres telefoner har indbygget ANT+ support hvilket overflødiggør en ekstern USB ANT+ dims.

 • Svar oktober 22, 2016

  Svend

  Hmm…. da jeg her til aften skulle logge in på min bkool indoor skriver den Juan Carlos pj oppe i venstre hjørne og jeg kommer ingen vegne. Hvad gør man?

  • Svar oktober 23, 2016

   Noel Christensen

   Hej Svend,

   Har du opdateret til den nye software? Ellers prøv at slet og gen-installer – der er en del der har problemer med den nye SW.

   Med venlig hilsen,

   Noel Christensen
   CykelStart.dk

 • Svar november 13, 2016

  Henrik Faxø

  Hej Noel.
  Jeg har en bkool som ca er 4 år gamel. jeg har skiftet pc 2 gange. Og nu har jeg liget fået en ny pc igjen. Men det har givet mig store problemer med bkoolen. Jeg har hentet den nye Version, men da jeg skulle starte op, kunne den ikke finde min garmin. Samt at jeg stod totalt stille jeg rykket mig ikke en meter på skermen. Alle kørte bare forbi mig. Jeg er mega fustret over dette. Hvar du et godt råd.

  Mvh Henrik

 • Svar november 14, 2016

  Noel Christensen

  Hej Henrik,

  Prøv at slet softwaren og installer den igen. Når du skriver den “ikke vil finde din Garmin”, er det så din cykel computer? Prøv evt. at sluk denne og sørg at ANT+ dongle er så tæt på motor som muligt.

  Se evt. denne guide:
  https://www.cykelstart.dk/guide-bkool-simulator-version-3/

  Med venlig hilsen,

  Noel Christensen
  CykelStart.dk

 • Svar november 15, 2016

  Thomas

  Hej Noel.
  Overvejer en BKool, til brug sammen med min MTB her i de mørke måneder. Jeg vil ikke køre landevej, kun MTB spor. Kan ikke finde noget på nettet eller youtube, hvorfor jeg vil høre, om du har erfaring med “dirt”/ singletrack udvalget som angiveligt skulle findes blandt deres mange ruter. Vil jeg blive skuffet? Er kvaliteten ok, eller er det blot grusveje?
  På forhånd tak.

 • Svar november 17, 2016

  Noel Christensen

  Hej Thomas,

  Jeg har søgt lidt og der er 81 “dirt” ruter m/ video, jeg har ikke selv prøvet nogle af dem dog – så kvaliteten kender jeg ikke.

  Jeg må dog erkende jeg har lidt svært ved at se et singletrack spor blive ret “interessant” på en hometrainer, men den står altså for min helt egen regning 😉

  Med venlig hilsen,

  Noel Christensen
  CykelStart.dk

 • Svar november 30, 2016

  Søren

  Hej Noel

  Jeg har lige købt en bkool hometrainer, men jeg syntes den kører rigtig stram. Når jeg cykler i første gear føles det som en af de høje gear.
  Kan det være noget som jeg har instillet forkert?

  • Svar november 30, 2016

   Noel Christensen

   Hej Søren,

   Jeg antager at du har installeret softwaren og parret den med en PC eller tablet? Såfremt der er forbindelse skulle du gerne kunne mærke at belastningen ændres alt efter hvilken rute du kører. Hvis det generelt er svært at træde rundt, kan du måske have glemt at indstille vægten på din profil?

   Med venlig hilsen,

   Noel Christensen
   CykelStart.dk

 • Svar december 6, 2016

  Hans Wraae

  Hej Noel
  Når jeg køre på en Bkool rute oplever jeg at hastigheden er viratuel og får blå skrift. Hastigheden passer slet ikke overens med min garmin. Når jeg stopper med at træde rundt, fortsætter aktiviteten på skærmen lang tid før den spørger om jeg vil fortsætte. Ofte kører jeg 20-30 % længere i km end ruten egentlig er (aflæst på min garmin). Hvad gør jeg for at løse problemerne?

  • Svar december 6, 2016

   Noel Christensen

   Hej Hans,

   Virtual Speed skulle efter sigende være Bkool’s måde at give “hjælp” ned af bakkerne, men der er lidt forskellige forklaringer på dette og jeg er ikke 100% sikker på hvilken der er den mest korrekte, jeg synes dog umidelbart farten (også Virtual) passer ret fint når jeg selv kører.

   Ift. ukorrekt distance, så virker det som om forbindelse mellem trainer og PC (Eller tablet, alt efter hvad du bruger) er for ustabil. Prøv at rykke enhederne tættere sammen og brug evt. et USB forlængerkabel for at bringe USB dongle tættere på selve Bkool motoren.

   I ovenstående antager jeg at du bruger Bkool’s egen hometrainer og ikke blot softwaren ?

   Med venlig hilsen,

   Noel Christensen
   CykelStart.dk

 • Svar december 14, 2016

  Martin

  Hej Noel

  Du virker som en, der har styr på det. Vil gerne køre BKool via iPad. Har købt Ant+ Dongle og 30 pins. Har downloadet BKool Indoor og er inde på min profil. Har placeret iPad med Ant+ installeret lige ved siden af BKool for at “parre” enheder, men intet sker. Kan ikke finde enhed står der blot. Sikker på at der er en åbenlys fejl i måden jeg har håndteret det på, men kan ikke lige finde ud af hvilken 🙂 Har du et bud?

  Bh

  Martin

  • Svar december 22, 2016

   Noel Christensen

   Hej Martin,

   Umiddelbart lyder det til at alt er foregået rigtigt, men at iPad’en ikke “ser” din dongle, kommer der en eller anden meddelelse frem når du sætter den til iPad’en?

   Med venlig hilsen,

   Noel Christensen
   CykelStart.dk

 • Svar december 19, 2016

  Jesper

  Hejsa Noel + øvrige…

  Har selv on BKool pro model 2015 og ved fra andre som har BKool Go 2017, at der er massive problemer med “parringen” af BKool og Ant+ dimsen. (Software er opdateret pr. 19122016, hvilket blot understøtter vores formodning om at traineren og Ant+ taber/genskaber forbindelsen hele tiden! (I den nye sw version kan man endda se hvor godt signalet mellem enhederne er, via en % angivelse.)

  Hvis forbindelsen så er “ikke god” anbefales det at købe en USB forlænger, hvilket nu også er testet med endda DÅRLIGERE resultat !! Det skal dog hertil siges at forlængeren er en standard 5 mtr USB forlænger. Så USB forlænger løser IKKE nødvendigvis problemet, man har måske bare flyttet flaskehalsen !
  Der vil de kommende dage blive testet med et aktivt USB forlængerkabel, for at se om det evt. kan fastholde signalet ??

  • Svar december 22, 2016

   Noel Christensen

   Hej Jesper,

   Prøv evt. at deaktiver Bluetooth og sørg for at Garmin Express IKKE kører på PC’en der benyttes.

   Med venlig hilsen,

   Noel Christensen
   CykelStart.dk

  • Svar december 27, 2016

   jørgen

   Hej Jesper.
   Jeg har i dag kørt forskellige opsætninger på Min Bkool Go 2017. Og tak for du gjorde opmærksom på at man har mulighed for at se signalstyrken. Der er faktisk ingen forskel på om du bruger usb forlængerkabel eller ej.
   Jeg ved ikke om pro modellen har samme problemer, for så må det tyde på sw. Men jeg kan stå og høre når ant+ taber og genskaber forbindelse.
   Jørgen

 • Svar december 22, 2016

  Frits Gammelby

  Hej
  Jeg har en Bkool, som jeg har kørt lidt på. Jeg har hidtil kørt på den gratis version, kan man ikke blive ved med det? Eller skal man på et tidspunkt skifte over til en version, der skal betales for?
  Jeg har prøvet at afinstallere og installerer på ny, men det har ikke virket – den skriver, at jeg skal installere premiumversionen.
  Mvh Frits

  • Svar december 22, 2016

   Noel Christensen

   Hej Frits,

   Du kan sagtens kører på “free” version, men det er lidt kedeligt, da du hverken kan kører vide eller 3D ruter.

   Med venlig hilsen,

   Noel Christensen
   CykelStart.dk

 • Svar december 25, 2016

  Jørgen

  Hej Jesper, Noel og alle andre Bkool freaks.
  Jeg kan kun nikke genkendende til Jespes problemer!
  Jeg har lige købt en Bkool Go 2017. Ved den første tur larmer og ryster den, så jeg sætter et GP 4000 på, helt nyt, den ryster stadig. Jeg kører nogle ruter. Efter to ture faldt blæserhjulet af. Jeg får skruet det på. Nu begynder den med at miste forbindelse til pc. Jeg gør alt hvad der tænkes kan, forlænger på dongle, og netkabel. Jeg vil nu prøve
  jeg har i mellemtiden fundet ud af hvorfor den ryster,- akslen er simpelthen skæv.

  Mange hilsner
  Jørgen

  • Svar december 27, 2016

   Noel Christensen

   Hej Jørgen,

   Sikke noget skrammel, den skal vist bare retur til forhandleren 🙂

   Med venlig hilsen,

   Noel Christensen
   CykelStart.dk

 • Svar januar 8, 2017

  Jonas

  Jeg har lige anskaffet Bkool Pro smart og parret den med iPaden. Dette fungere fint men hvorfor kan jeg ikke køre ruterne med Real time grafik som de jo reklamere med. Jeg kører bare på en grusvej uden noget grafik.

 • Svar januar 8, 2017

  Morten Rasmussen

  Hej Cykelstart

  Kan Bkool ikke køre i Windows 10?

  Mvh Morten

  • Svar januar 9, 2017

   Noel Christensen

   Hej Morten,

   Jo, Bkool Simulator kan fint kører på en Windows 10 baseret PC 🙂

   Med venlig hilsen,

   Noel Christensen
   CykelStart.dk

 • Svar januar 9, 2017

  Morten Rasmussen

  Har nu fundet ud af, at Bkool godt kan køre i Windows 10.
  Har lige fået ny pc, men efter adskillige forsøg med download af Bkool simulator, får jeg bare sort skærm uden mulighed for log on. Programmet ligger i vers. 3.12.
  Nogen gode ideer om hvad der er galt?

  Mvh Morten

  • Svar januar 9, 2017

   Noel Christensen

   Hej Morten,

   Hmm, jeg antager du har prøvet at slette det fuldstændigt og gen-installere? Får du sort skærm når du starter applikationen op, eller når du skal kører løb eksempelvis? Hvis sort skærm straks ved opstart, er det formentlig driveren til dit grafikkort der skal opdateres.

   Med venlig hilsen,

   Noel Christensen
   CykelStart.dk

 • Svar januar 10, 2017

  Morten Rasmussen

  Hej Noel
  Tak for svar ☺
  Jeg har installeret, slettet, installeret og slettet igen i et væk, endda slettet virusprogram og fjernet firewall…….intet har hjulpet!
  Når jeg starter simulatoren op, vises der bare en sort skærm uden de der log in felter. Lukkeknap og maximer/ minimer er der alt sammen ?
  Kan godt være at driver skal opdateres, men pc’ en sat op fra bunden i fredags…….?

  Mvh Morten

  • Svar januar 12, 2017

   Noel Christensen

   Hej Morten,

   Det virker som om en opdatering af driveren til grafikkortet er nødvendigt, prøv at se om ikke producenten har en opdateret tilgængelig.

   Med venlig hilsen,

   Noel Christensen
   CykelStart.dk

 • Svar januar 13, 2017

  Morten Rasmussen

  Hej Noel – og evt. andre i samme situation

  Nu har jeg fået løst problemet professionelt, og det var hverken driver eller andet sjov, der skulle opdateres, da pc´en var helt frisk nyinstalleret med sidste nyt.
  Næe, der skulle såmænd bare en anden pc til, for Bkool ville ABSOLUT ikke fungere på den jeg havde indkøbt.
  Årsag? Vides ikke. Min computermand (prof.) havde tumlet længe med sagen, men kunne ikke finde årsagen 🙁
  Men nu spiller det på den nye 🙂

  Mvh Morten

  • Svar januar 13, 2017

   Noel Christensen

   Hej Morten,

   Det lyder alligevel mystisk, men godt det blev løst – er det samme PC, eller en anden konfiguration der hjalp?

   Med venlig hilsen,

   Noel Christensen
   CykelStart.dk

 • Svar januar 15, 2017

  Morten Rasmussen

  Hej Noel

  Ja, det er lidt mystisk……især når programmet uden problemer kan køre på en anden pc.
  Jeg har så byttet til denne anden pc, med samme specs, samme styresystem osv som den “gamle”.
  Har testet live i dag, og alt fungerede til ug…..dog undtaget en opdatering til træneren, som jeg ikke umiddelbart kunne hente?

  Mvh Morten

  • Svar januar 17, 2017

   Noel Christensen

   Hej Morten,

   Mystisk med PC skiftet, men sådan er det med elektronik, det er ikke altid til at forklare hvorfor det opfører sig som det gør. Opdateringen bør den selv hente, mener ikke den kan “pushes” til dette 🙂

   Med venlig hilsen,

   Noel Christensen
   CykelStart.dk

 • Svar januar 20, 2017

  Leon Schäfer

  Jeg har også store problemer med forbindelsen til min næsten nye Dell laptop (windows 10), og husets andre pc-er i øvrigt. Mit problem er at hometraineren ikke yder modstand, fordi den øjensynligt ikke kan “se” pc-en (softwaren viser kun bluetoothikon samt et lyn af en slags (formentlig strøm). På mobilen kører det hele fint, men der er ikke meget ved simulationskørsel via en 5 tommer skærm.

  • Svar januar 22, 2017

   Noel Christensen

   Hej Leon,

   Har du smidt USB donglen i PC’en og “parret” de to i simulatoren? Ellers vil det ikke fungere 🙂

   Med venlig hilsen,

   Noel Christensen
   CykelStart.dk

 • Svar februar 27, 2017

  Carsten Steenberg

  Hej,
  Jeg har købt en BKOOL Pro Smart hometrainer (06.01.2017), men den viser ca. 20% for lidt i watt, båd på Bkool’s egen app og på Zwift. Jeg har prøvet andre hometrainer, de har fungeret fint. Ved du hvad problemer kan være? Jeg har også forsøgt at slå ERG mode fra i workout, det synes jeg ikke hjælper.

  Med venlig hilsen
  Carsten Steenberg

  • Svar marts 2, 2017

   Noel Christensen

   Hej Carsten,

   Det tør jeg simpelthen ikke svare på, jeg har ikke selv haft mulighed for at teste mod en “rigtig” watt måler. Prøv evt. at kontakt Bkool’s support for et løsningsforslag og kom endelig retur hertil, hvis der er et svar der kan bruges af andre 🙂

   Med venlig hilsen,

   Noel Christensen
   CykelStart.dk

 • Svar marts 9, 2017

  Bjarke

  Hej, ved du om der er forskel på Bkool Pro 2015, 2016 og 2017?
  Synes ikke rigtig jeg kan finde noget konkret, udover det virker til at de bare opdatere navnet hver år og siger den bliver mere lydløs og bedre.

  Men udfra de tekniske informationer jeg lige har kunne finde er de ens i fx lydniveau og design.

  Eneste jeg lige har kunne se enkle kommentar om, var at 2015 modellen måske kun har 6 % i stignings procenter.

  Håber du kan hjælpe og tak for nogle gode artikler. 🙂

  Mvh
  Bjarke

  • Svar marts 17, 2017

   Noel Christensen

   Hej Bjarke,

   Det er Ikke alle 2015 modeller kan opdateres til den åbne ANT+ protokol – det afhænger af produktionsdato. Det samme gælder Bluetooth.

   Det kan 2016 modeller til gengæld og de kan også opdateres til Bluetooth.
   2017 modellen er født med begge. 2016 modellen og frem er blevet opdateret med et nyt svinghjul som reducerer støjen.

   Med venlig hilsen,

   Noel Christensen
   CykelStart.dk

 • Svar april 4, 2017

  Poul Eriksen Hansen

  Har B kool pro, hvortil jeg bruger ipad med Wahoo ant + dongle og 30 pin light.adapter. Har sidste år kørt uden problemer – typisk med video og grafiske stining m.v. i bunden af videoen..

  Men i år kan jeg kun se de grafiske oplysninger i bunden af skærmen ellers er der kun et billede af blå bjerge i baggrunden – selv om jeg vælger live routes.

  Kan du hjælpe mig ?

  Mvh.

 • Svar juni 18, 2017

  Keld Christiansen

  Hej Noel.

  Har du en løsning på at dækket glider på rullen når jeg står op på stigninger.
  Lige købt bkool smart Pro her i 2017 og monteret et swalbe dæk (blåt)

  Hilsen Keld

  • Svar juni 25, 2017

   Noel Christensen

   Hej Keld,

   Det tror jeg desværre ikke rigtig der er en løsning på – din egen vægt er netop med til at holde hjulet fast på rullen, når du sidder ned. Når du står op er der simpelthen ikke nok vægt på baghjulet. Nogle har forsøgt sig med at hæve forhjulet lidt ekstra.

   Med venlig hilsen,

   Noel Christensen
   CykelStart.dk

 • Svar juni 27, 2017

  Michael

  Hej Noel.
  Jeg har overvejet at købe en BKOOL Pro Smart Hometrainer, men ville høre dig om et par ting inden et evt. køb.

  1/
  Kan den bruges på en mountainbike. ?
  Det er vel kun dæk størrelsen som afgør dette ?
  (Maks 29 tommer)

  2/
  Og er der noget man skal være opmærksom på ved dette ??

  3/
  Kan man ved hjælp af et Apple tv smide det op på tv’et ?

  Mvh
  Michael

  • Svar juni 29, 2017

   Noel Christensen

   Hej Michael,

   1. Ja, det kan du sagtens – men MTB er altså ikke ret sjovt i en home trainer – men dog naturligvis bedre end slet ikke at komme ud 🙂
   2. Ja, hvis ikke din har alm. quickrelease bag, skal du have en særlig BKOOL aksel.
   3. Det kan du godt, hvis den PC eller Mac du bruger, tillader skærmdublering eller lign. til dit Apple TV. Du kan dog ikke undgå at have en PC eller Mac imellem.

   Med venlig hilsen,

   Noel Christensen
   CykelStart.dk

 • Svar oktober 4, 2017

  Ole

  Jeg kører med en BKOOL pro (ny), og oplever problemer med at forbindelsen falder ud. Samtidig fortæller programmet mig, at der kræves minimum windows 8.2 for at køre bluetooth LE. Nogen, der ved om dette er mit problem – og om der i givet fald er andre løsninger end at opgradere pc’ens styresystem?

  • Svar oktober 9, 2017

   Noel Christensen

   Hej Ole,

   ANT+ er uden tvivl den bedste og bedst stabile metode til forbindelse mellem PC og Bkool hometrainer. Har du prøvet at sætte en USB forlænger på ANT+ USB stikket så det ligger helt op af hometraineren? Prøv derudover at slå bluetooth fra på tablet, smartphone, pc og andre enheder i nærheden – da det kan forstyrre signalet virkelig meget.

   Med venlig hilsen,

   Noel Christensen
   CykelStart.dk

   • Svar oktober 12, 2017

    Lasse Vad Pedersen

    Hej Ole,

    Helt enig med Noel. Det hjalp mig virkelig meget at slukke for bluetooth på bærbaren – ikke bare for signalet, men for selve adapteren. Endnu mere at bruge en usb forlænger kabel, så stikket ligger mere eller mindre oveni selve motorenheden.

    Så skifter følelsen og belastningen meget mere smooth.

    Hvorfor man skal finde det svar på nettet, og BKOOL ikke bare inkluderer en ekstra 2-5m usb kabel i æsken, det er et andet spørgsmål…

    Mvh
    Lasse

 • Svar oktober 4, 2017

  Ole

  glemte lige: min windows er version 7

 • Svar november 18, 2017

  jørgen larsen

  jeg har hele tiden kunnet installere bkool appen på min computer.Men
  ligepludselig siger den at den ikke kan insttaleres på min pc.jeg har windows 10.

 • Svar december 14, 2017

  Jesper løvenhardt

  Hej
  Nogen der kan svare på om man kan bruge en tacx fortius sammen med bkool simulator softwaren

  Mvh Jesper løvenhardt

  • Svar december 14, 2017

   Noel Christensen

   Hej Jesper,

   Den er desværre IKKE understøttet af BKOOL.

   Med venlig hilsen,

   Noel Christensen
   CykelStart.dk

 • Svar januar 19, 2018

  john sørensen

  hej
  har købt en bkool smart pro 2 men kan ikke downloade programet

 • Svar februar 1, 2018

  Thomas

  jeg oplever problemer med mine watts! Jeg begyndte at få alt for høje watts i forhold til mit tråd. Jeg har så valgt skifte cykel (inden for 2 minutter) med alt for lave watts til følge! Dette har stået på i mere end en måned. Jeg har ikke ændret på vægt (som er korrekt), og har også prøvet at geninstallere softwaren. Men ingen forbedringer..
  Nu er problemet blevet til, at uanset hvilken cykel jeg bruger, så har jeg ved hård belastning kun max 40 watts på skærmen.
  Har du nogle forslag til disse problemer?

  • Svar februar 3, 2018

   Noel Christensen

   Hej Thomas,

   Jeg antager at der er fuld signal og det ikke er det der er udfordringen? Ellers prøv at deaktiver antivirus software og sørg for at få ANT+ donglen så tæt på motoren som muligt.

   Nogle har gode erfaringer med at kontakte Bkool som sommetider kan lave en eller anden form for “remote kalibrering” af enheden, det ville være mit næste træk, hvis der er styr på signalstyrken.

   Med venlig hilsen,

   Noel Christensen
   CykelStart.dk

 • Svar februar 14, 2018

  Tina

  Hej
  Jeg har problemer med den nye BKool pro 2 – Watt tallene passer ikke de er alt for lave, jeg har den gamle model at sammenligne med
  Jeg har været ind men der er ikke en SW opdatering
  Kan du hjælpe?

  • Svar februar 18, 2018

   Noel Christensen

   Hej Tina,

   Det lyder mystisk der skulle være stor forskel på de to, jeg vil nok anbefale du prøver at tage kontakt til Bkool – nogle brugere har held med en “remote” kalibrering af enheden.

   Med venlig hilsen,

   Noel Christensen
   CykelStart.dk

 • Svar februar 26, 2018

  Flemming

  Hej !!
  Jeg har et problem omkring mulig opladning af ipad under kørsel.
  Jeg får det meget varmt og er derfor nødsaget til at træne for åbent vindue.
  Ipad’en løber som følge heraf hurtigt tør for strøm.
  Donglen sidder jo i opladerstikket ??
  Flemming

 • Svar februar 26, 2018

  Flemming

  Hej igen !!
  Jeg kører Bkool Classic.
  Så er det på plads.
  Flemming

  • Svar marts 2, 2018

   Noel Christensen

   Hej Flemming,

   Så er vi ude i noget adapterværk, men det kommer så igen an på hva’ for en iPad du har, er det Lightning stik du oplader via?

   Med venlig hilsen,

   Noel Christensen
   CykelStart.dk

 • Svar marts 12, 2018

  Flemming

  Hej Noel !!
  Ja det er lightning-stik.
  Mvh
  Flemming

 • Svar marts 17, 2018

  Flemming

  Hej Noel !!
  Jeg har købt denne adapter ved Amazon UK :
  Dual lightning adapter for iPhone 7/7 plus, Wofalo lightning to double lightning AUX splitter Audio + Charge and Sync Data compatible for iOS 10.3

  Den er afprøvet med succes.

  Mange tak
  Mvh Flemming

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.