Den nye Spectral fra Canyon

Spectral-serien fra tyske Canyon har været ret populær blandt dem der elsker at have det sjovt op cyklen og gerne kaster cyklen gemmen svingene og giver den gas når det går ned af, med andre ord en vaskeægte trail cykel.

Canyon har i forbindelse med lanceringen af de nye 2018-modeller, valgt at re-designe Spectral så den er blevet endnu bedre, ikke bare at køre på, men så sandelig også at se på – for den nye Spectral er langt pænere end den forgænger og er én af de flotteste mountainbikes på markedet pt. hvis man spørger undertegnede. Design er altid en smagssag, men Canyon har i hvert fald lagt sig i selen for at designe en flot cykel der performer som brugerne ønsker det!

Spectral-serien er en mellemting mellem Neruon (Nerve) der er all-rounderen og Strive’en der er mere en Enduro-cykel, Spectral kan lidt af det hele og egner sig derfor også rigtig godt til danske forhold, samt kørsel i Sverige og Tyskland hvor mange danskere tager hen hvis de skal udenlands.

Spectral-serien starter med AL 5.0 modellen til 17799,- for en alu-cykel, mens topmodellen CF 9.0 LTD i Carbon koster 56599,- – i sidstnævnte får man så også 12 speed XX1 Eagle geargruppe, Enve hjulsæt og Fox forgaffel og bagdæmper.

Tags fra indlægget
,
Mere fra Noel Juul Christensen
MagicShine MJ-872 Praktisk test
En kort gennemgang og praktisk test af MagicShine MJ-872, en LED forlygte på...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.